|
branimir
|
 |
« Odgovor #315 : Listopad 13, 2010, 20:40:37 » |
|
Mislim da je to jako dobra zaštita za Butiu, tako bi mogla izdržati i najgoru zimu ako je sloj lišća u širinu dovoljno debel. Još i truljenje tog istog lišća bi moglo podići temperaturu. Čuo sam da se sjeno na hrpi zbog fermentacije zna čak i samozapaliti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Henoh
|
 |
« Odgovor #316 : Listopad 14, 2010, 14:55:26 » |
|
Nadam se da ipak neće doći do samozapaljenja  Porat, mogao bi iskoristiti konstrukciju za još jedan sloj agrila pa bi to bilo ukupno 3 sloja. Plastiku, najlon ne bih koristio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
vlax88
Brahea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #317 : Listopad 19, 2010, 18:34:47 » |
|
Odlican nacin isusivanja zemljista!!!Lepo si se to dosetio. A kao sto kazes dobro ce sluziti I za dalju zastitu.Svaka cast Henoh 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veruda
|
 |
« Odgovor #320 : Listopad 31, 2010, 12:51:40 » |
|
Neplanirani uljez na slici među palmama   Šta misliš na crvenu kantu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Henoh
|
 |
« Odgovor #321 : Studeni 01, 2010, 12:13:57 » |
|
To je to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
franceska
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #322 : Studeni 02, 2010, 13:34:51 » |
|
Ma bas daje slici, ono nesto! Pravo "moderna umjetnost"! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zexland
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #323 : Studeni 03, 2010, 11:13:46 » |
|
Ma bas daje slici, ono nesto! Pravo "moderna umjetnost"!   ili ti akcentovana dominanta  Henoh jel to sa leve strane onaj wagnerianus ? Super izgleda ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
http://www.zizstudio.comUSDA zone for Zexland: 7b/8a --------------------------------- Aps. minimum in last 25 years: -18c Aps. maximum in last 25 years: +47c
|
|
|
|
Henoh
|
 |
« Odgovor #324 : Studeni 03, 2010, 17:30:37 » |
|
Je to je taj. Izbacio je od sadnje jedan list i jedno koplje. Nije baš puno, no nije niti dugo u zemlji. Fokusirat ću se na njegovo što bolje prezimljavanje, kao i Butie o čemu sam danas s Lovranpalmom na kavi raspravljao. Ove superosjetljive za naše uvjete u kontinentu (Butia, C. humilisi) posebno zasušiti, umotati i šta bude 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Zexland
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #326 : Studeni 08, 2010, 23:46:01 » |
|
Dobro si ih utegao  Ja nisam jos nista stitio, sem nabacanog tresnjinog lisca oko svih egzota...i dodao novu konstrukciju za bananu  hocu da pokusam da joj sacuvam stablo... Inace...od kojeg materijala su ti te trake...deluju kao da su plastificirane 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
http://www.zizstudio.comUSDA zone for Zexland: 7b/8a --------------------------------- Aps. minimum in last 25 years: -18c Aps. maximum in last 25 years: +47c
|
|
|
|
Henoh
|
 |
« Odgovor #327 : Studeni 09, 2010, 08:30:36 » |
|
Trake su od platna, starih plahti. Sljedeća etapa zaštite ide tek kad temperature krenu u minuse. Pratit ću dugotrajne prognoze u regiji, a kako mi se čini s one mjesečne http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/beograd.php trebalo bi tek krajem mjeseca ozbiljnije zahladiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zexland
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #328 : Studeni 09, 2010, 09:58:42 » |
|
A od plahti  Super ! Da video sam ovu najavu...i uopste mi se ne svidja...a i javili su na drugim kanalima, da cemo posle ovog proleca u novembru imati jako zahladjenje i sneg, slicno kao na grafikonu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
vlax88
Brahea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #329 : Studeni 09, 2010, 19:32:32 » |
|
Odlicne pripreme Henoh!!! I ja mislim da treba sve lagano,malo po malo pripremati,jer kad iznenadi minus,tesko je celu zastitu zavrsiti za jedan dan,samo napred 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|