Nisam prije stigao ništa napisati.Ona prva yucca mislim da je Yucca periculosa?,ona druga mala je ista,inače su jednake starosti preko 30 g,to je sijao moj did(čitaj punac) i onu veliku sam ja davno,još dok je bila mala presadio,a ova manja je ostala u pitaru sa hrpom drugih koje su polako propadale dok nije ostala sama,a onda je moj did prije desetak godina uvalio s njom još dva trahija,koji su je skoro udavili.Još nikad nije cvjetala,ali ja se još nadam.Ona sa dugim listovima koji su od hladnoće dobili crvenu boju(inače su isto malo crvenkasti) mi je isto nepoznanica,ima ih po gradu na više mjesta.ako može pomoći za identifikaciju listovi su oštri kao kod aluifolie.Ona zubata aloja je ono što je yonex rekao.Držim je vani nezaštićenu,samo u zaklonu od bure i nije pokazala da je imalo zimogrozna,neke druge su pokojne.Ona sa tankim listovima je Agava stricta-nana rubra tako joj piše na etiketi,to znam što je,morao sam je staviti jer mi je prekrasna,a ona desno neznam dali je to yucca ili agava,biće da je ono isto što ima porat.