Palmapedia.com  
Svibanj 23, 2012, 17:56:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Biljke muholovke  (Posjeta: 1410 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Borcanin
Phoenix
*

Spol: Muški

Email
« Odgovor #15 : Svibanj 13, 2011, 10:04:58 »

Kao sto Treehugger rece nemoj je sada presadjivati.A polako je navikavaj suncu,pitanje je u kakvim je uslovima ranije rasla pa ako bi je iznela na direktno mozda bi dobila opekotine.Inace,ove moje su vecinom dana na direktnom suncu.A sto se zalivanja tice iskljucivo destilovana ili kisnica icon_wink
Evidentirano

prva srpska berza biljaka www.berzabiljaka.rs
lenna7
Washingtonia
*

Spol: Ženski

« Odgovor #16 : Svibanj 13, 2011, 10:50:28 »

Hvala na odgovoru. stavila sam je van na terasu, izravnog sunca ima samo navecer kad nije toliko jako. dobro sam ju zalijala jer kad sam ju kupila, zemlja je bila potpuno suha.
Evidentirano
Treehugger
Phoenix
*

Spol: Ženski

« Odgovor #17 : Svibanj 13, 2011, 11:59:39 »

btw, što se tice kidanja cvijeta kod mladih biljaka, da se ne iscrpljuju...? Svojoj sam prvi put otkinula, tek je krenula izbacivat lovke nakon zime, al ona je izbacila novi pup, pa sam joj mislim, napravila medvjeđu uslugu. Ovaj cu ostavit, pa što bude. Bojim se ako joj pokidam i ovaj, da ce krenut i po treci put da tjera stapku...
Evidentirano

Mi žene smo anđeli!
Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli, jer smo fleksibilne. :)
Borcanin
Phoenix
*

Spol: Muški

Email
« Odgovor #18 : Svibanj 13, 2011, 21:01:51 »

U pocetku sam i ja mislio da nije dobro pustati mlade biljke da cvetaju.A onda sam bas iz tog razloga ostavio jednu mladu biljku da cveta pa sta bude bude.I cvet je terala dosta dugo,cak se i otvorio ali ga je vetar nazalost slomio.Tako da sto se tice kidanja cvetova kod mladih biljka moze a i ne mora da znaci da ce biljku iscrpiti.Bas naprotiv,ta biljka koja je cvetala u toj sezoni je napravila izuzetno krupke zamke i oko sebe stvorila jos nekoliko biljaka.
Evidentirano

prva srpska berza biljaka www.berzabiljaka.rs
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!