Autor Tema: Domaće životinje u vrtu i oko njega...OPREZ ima zmija i ostalih beštija!!!!  (Posjeta: 19006 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
  • Spol: Muški
    • Email
Odg: Domaće životinje u vrtu i oko njega...OPREZ ima zmija i ostalih beštija!!!!
« Odgovori #45 u: Travnja 27, 2011, 18:21:06 poslijepodne »
nisi me razumela franceska i ja zmije ne volim i ostalo ali arkanusu uz onakav vrt stvarno pristaju i gmizavci covek ih voli i ja ga podrzavam u tome ne kazem da ovde treba voditi raspravu o zivotinjama samo sam izneo svoje misljenje i malo se nasalio sa tobom admini neka rade sta hoce to je njihova stvar poz franceska.
nije znanje znanje znati vec je znanje znanje dati

Offline Veruda

• Administrator
Odg: Domaće životinje u vrtu i oko njega...OPREZ ima zmija i ostalih beštija!!!!
« Odgovori #46 u: Travnja 27, 2011, 19:07:59 poslijepodne »
Pozdrav Scalar,
na ovom forumu nema "demokracije", ovaj forum je napravljen od Pivija i Verude, sa naglaskom na to da bude specifican po tome sto se ne pise
o svim vrstama biljki i cvijeca...nego posebno o palmama i ostalim egzotima!  :wink:

Mislim da je onda suvisno, uopce dalje raspravljat, sto se moze sto ne stavljat.....bio je netko otvorio temu o borovima, cempresima...pa se je brisalo.
Nemoj shvatiti to kao osobno...nego cisto informativno!  :thumb_up:

Naravno da nema demokracije na privatnom forumu za javnu diskusiju, kakva crna demokracija.  :icon_mrhappy:

Ali, evo, barem smam malo izmjenio naslov za ljude slabog srca, tako da sam bar donekle uvazio tvoju kritiku.
Inace, tema odgovara u ovom podforumu i zmije su ful korisne zivotinje koje obogacuju nasu föoru i faunu (bem ti svapsku tipkovnicu), aj vise faunu i kako su one egzoticne zivotinje savrseno se uklapaju uz egzoticne biljke...

Ovo je samo moje osobno misljenj i ne odgovaram za njega.   :icon_lol:

BTW, kako je bilo kuci  :icon_sad:

Offline franceska

• Jubaea
  • *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #47 u: Travnja 27, 2011, 19:49:34 poslijepodne »
 :cool: dobro, kao i uvijek, sve lijepo raste, ali i ova zima je bila zeznuta koliko san okolo vidila.
Sve na svom mjestu!  :wink: Ponedeljak festa od vina u Graciscu...sve po starom!

Kod mene u Medulinu, vrtni ljubimci neocekivano nastanjeni...porodica jezeva, i kazu di ima jezeva..NEMA ZMIJA!! :gy:

Offline damir

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #48 u: Travnja 27, 2011, 21:29:06 poslijepodne »
e damire znam da su brze ko munja  :icon_lol:
scalar neke dođu same neke donesem kad ulovim koju kad prošetam pa pustim u vrt...a rang opasnosti neotrovnih zmija jednak je onom u leptirića ili ptičice..tako čemu se plašit? imaš samo uživat u njima kad se pojave tu i tamo po vrtu....

hercegovacke su "brze"  :rofl:  hehehehe
živjelo globalno "zatopljenje"

Offline Liliput

• ex. larisa
  • Jubaea
  • *
    • www.lifebeautification.com
« Odgovori #49 u: Svibnja 23, 2011, 14:46:16 poslijepodne »
Ove zloćke sam našla kako jedu parayubaeu, ma ne samo nju, nego SVE!
Jesu smišne al su zločeste i morala sam hitno  :busted_cop: djelovati  :icon_chainsaw:

Uploaded with ImageShack.us
« Zadnja izmjena: Svibnja 23, 2011, 14:46:26 poslijepodne od larisa »

Offline Nightwish

• Washingtonia
  • *
« Odgovori #50 u: Lipnja 06, 2011, 14:03:10 poslijepodne »
Jaooo kako ste mogli fatati zmije, volim ih ali ne bih voleo da me ujede, a one šarene, pa i nisu tako bezopasne.... :icon_blink:
Ali slike su...EXTRA!!! :sretan:
Laž je kao grudva snega, što je više kotrljaš sve je veća...

Offline issac

• Brahea
  • *
« Odgovori #51 u: Lipnja 06, 2011, 14:53:14 poslijepodne »
fotke su predobre,
samo u vezi zmija cu reci samo jedno  :icon_chainsaw:
to je da su preodvratne, jedino sto bi napravio da ih vidim bi uzeo sjekiru i cap, i jos klinac drzi to u rukama????  :pandur:
sad mi je ipak drago sto nisam kod vas dole, ovdje hvala bogu nisam imao susreta s njima, a i ne vjerujem da i budem tako brzo.

Offline Treehugger

• Jubaea
  • *
« Odgovori #52 u: Lipnja 06, 2011, 20:15:52 poslijepodne »
Kako znaš da su odvratne ako ih ni vidio nikad nisi, u prirodi, a kamoli držao u rukama????? Zmija na vodi je nešto najelegantnije što sam vidjela...i vjeruj mi, mada gmižu u rukama su cisto ok, još su i totalne maze, (ako si topao..lol)..ne ispuštaju nikakvu sluz ni ništa..možda koju klrljušt izgube...lol-..a tek nahraniti ih je pravi gušt...Mislim da bi te rado uvjerila da promjeniš mišljenje...
Pain heals. Chicks dig scars. Glory... lasts forever.

Offline Nightwish

• Washingtonia
  • *
« Odgovori #53 u: Lipnja 06, 2011, 20:46:58 poslijepodne »
Ja baš volim zmije, i inače gmizavce, ne sve. Imao sam priliku jednom da se slikam sa pitonom, mislim da je bilo prošle godine, i baš nisu odvratne...jako je bio snažan i težak, stalno se pokretao...ali nema ništa aposlutno ništa odvratno i gadno u njima :icon_lol:

Offline issac

• Brahea
  • *
« Odgovori #54 u: Lipnja 06, 2011, 21:05:50 poslijepodne »
nisam imao susreta s njima u obliku da ih nikad nisam vidio u svome vrtu, kuci ili na svojoj ruci? A i kada sam ih znao vidjeti na moru ili nedavno na plitvickim jezerima, sam se prenerazio (i ugl maknuo sto prije)
Ne znam kako kod vas, ali kod mene ocito vrijedi ona iz biblije: kada je Bog prokleo zmiju, i kada je zametnuo neprijateljstvo izmedu ljudi i zmije, jer ce ona nas za petu ujedati a mi cemo joj glavu satrti itd..... Ugl kao sto netko ne voli psa, tako ja ne volim nista sto gmize, ili ima ikakve veze s gmazovima  :thumb_down: ali u redu za vas kojima je to fascinantna zivotinja  :gy:
« Zadnja izmjena: Lipnja 06, 2011, 21:07:10 poslijepodne od issac »

Offline Nightwish

• Washingtonia
  • *
« Odgovori #55 u: Lipnja 06, 2011, 21:26:24 poslijepodne »
Ma nisu one ništa strašno, te sve boje i šare...ih :sretan:
Eto, ja ne volim pse :gy:

Offline Liliput

• ex. larisa
  • Jubaea
  • *
« Odgovori #56 u: Lipnja 27, 2011, 19:06:57 poslijepodne »
Moji kornići:

Offline Liliput

• ex. larisa
  • Jubaea
  • *
« Odgovori #57 u: Lipnja 27, 2011, 19:09:32 poslijepodne »

Offline Yonex

• Global Moderator
    • Email
« Odgovori #58 u: Lipnja 27, 2011, 20:52:14 poslijepodne »
Bas su slatke larisa. :sretan: :thumb_up:  Ja cu dovuci neke male iz sume pa nek rastu kod mene, imam iskustva sa njima. :sun: Ne znam da li je to dozvoljeno, ali njih u jednoj sumi u mom selu ima bas dosta.Ima i zmija, samo sto nemam gde sa njima, crkle bi odma(i moja mama kad bi ih videla  :mrgreen: ). :icon_sad:
« Zadnja izmjena: Lipnja 27, 2011, 20:52:37 poslijepodne od Yonex »
milka

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #59 u: Lipnja 27, 2011, 20:55:54 poslijepodne »
Bas su slatke larisa. :sretan: :thumb_up:  Ja cu dovuci neke male iz sume pa nek rastu kod mene, imam iskustva sa njima. :sun: Ne znam da li je to dozvoljeno, ali njih u jednoj sumi u mom selu ima bas dosta.Ima i zmija, samo sto nemam gde sa njima, crkle bi odma(i moja mama kad bi ih videla  :mrgreen: ). :icon_sad:
pusti zmije yonex zadovolji se kornjacicama ovakvim kao larisa
nije znanje znanje znati vec je znanje znanje dati