toto
Phoenix
|
 |
« : Studeni 24, 2007, 15:20:19 » |
|
 By totosMoja najbrza palma, bice veselo vidjeti sliku u ovo doba sljedece godine...toto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #1 : Prosinac 12, 2008, 13:59:52 » |
|
U zadnje vrijeme sam zavolio ovu livistonu. Jedna mala na prolječe ide u zemlju Toto koliko je tvoja napredovala ove godine? Ovaj "duet" je zasađen u zemlju sedam godina prije nego je ova slika slikana. Iz posude od 3.5l (1 gallon). Dakle jako mali. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
više sadit, manje razmišljat
|
|
|
Liliput
ex. larisa
Brahea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 26, 2011, 16:20:41 » |
|
Prelijepa! Evo je u prirodnom staništu:  Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
akaranus
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : Studeni 30, 2011, 20:58:34 » |
|
od dvije koje su dugo stale u mbm deklarirane kao liv. aust/chin pokupia sam jednu jer su izgleda decipiens..soap je prvi skužia da nešto nije u redu sa tim palmama pa je stavia slike na palmtalk gdje su redom utvrdili da se radi o njoj, kad se malo bolje pogleda, chinensis nije iz aviona a od australis se razlikuje šta na peteljkama nema smeđe boje i ima jako rijetke trnove.. evo kraljice, već ima lipi komad debla , ako se uspostavi trebala bi za koju godinu već bit od ljepših palmi u vrtu...  Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dalmatiansoap
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Studeni 30, 2011, 21:03:18 » |
|
Toooooooooooooooooooo!  Zmaj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Henoh
|
 |
« Odgovor #5 : Prosinac 01, 2011, 13:19:54 » |
|
Kad je ovo slikano? Je li palma prije posađena pa si tek sad prijavio prinovu  ? Koji je ono mali bananko s tamnim pseudostablom? Samo pitanja od mene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
akaranus
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Prosinac 01, 2011, 13:43:07 » |
|
slikano jučer, a palma od prekjučer u ponoć u zemlji  bananko poklon soapa-vrsta bog te pita samo neka njemu znana valjda hehe, već drugu godina u zemlji, prošlu zimu preživila al je nije ubila neka brzina...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
trava
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 : Prosinac 01, 2011, 17:02:03 » |
|
Već je vidim kako dobro visi u vrtu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bvb
|
|
|
akaranus
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Prosinac 01, 2011, 22:08:10 » |
|
hehe pa ti vidiš i u budućnost  evo totove najveće zvijerke, na slici se baš ne vidi jer nema ništa za usporedbu al izrasla je ogromna..jedna od ljepših palmi u njega..  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Veruda
|
 |
« Odgovor #9 : Prosinac 01, 2011, 22:28:07 » |
|
Fina palma, moja je još mala, ali ide u zemlju na proljeće.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
akaranus
Jubaea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : Prosinac 01, 2011, 22:36:39 » |
|
odlična! jedna je od bržih palmi ako ne doživi kakve zimske šokove u tebe, a ne bi smila iće to brzo uvis  ..ova ista ka i tvoja šta si mi je donia je od rane jeseni u zemlji,vidićemo šta će zima reć jer je ne mislim štitit
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2011, 22:39:10 akaranus »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #11 : Prosinac 03, 2011, 19:26:55 » |
|
Moja je u zemlji sad već dvije ipo godine, ali iskreno za sad nije pokazala brzinu. Naprotiv. A možda kad jednom krene, stvarno krene... Sad je odprilike kao Verudina gore, možda nešto veča. Evo slike kad je posađenau 5. mjesecu 2009. Inače je proklijala početkom 2008. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
više sadit, manje razmišljat
|
|
|
|