0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Samo da dodam,nisam joj sekao listove,nisam je slikao...kad potera koplje pa ću onda,sad sam previše razočaran da slikam je sa osušenim listovima,trudio sam se sve tri godine da je zaštitim ali nekako se uvek otelo,idemo dalje...
ma bitno je vlado da je prezivela oporavice se eto i mojha filifera samo sa pasivnom zastitom je prezivela odsekao sam joj listove i vec je krenulo centralno koplje
Hvala scalar...preživela je sigurno,već imam toliko iskustva da znam kad je gotova a kad nije...jedino me nervira što se ponavlja treći put,sledeću zimu ću joj ubaciti radijator na termostat pa nek se greje,više ova zezancija sa sijalicama neće biti...žao mi je tvoje filifere,pogledaću slike ,nisam bio ovih dana na forumu
ma sta je zalis ja sam prezadovoljan opstala je i vec krenula koplje
Brahea je spora,jedva izbaci tri lista godišnje,bar moja,zato je žalim ali ne mogu ništa,da iskočim iz kože ne mogu
znam to je problem
Juče na buvljaku ovde kod mene jedan tip prodavao mali radijator na ulje sa termostatom,450W,polovan,radijator je mali ali nisam imao auto da ga ponesem,to planiram da kupim,zasadiću u aprilu cikas veći,planiram da ga kupim,pa će mi trebati 2 radijatora...to je zaštita prava!
ima da im bude kao u sobi
Ja sam veceras vratio zastitu, iako se nadam da grijanje necu morati paliti, i sam sebi nevjerujem da polovicom ozujka vracam zastitu a vani plus 12!!
ja sam 2 washingtonie ostavio na testiranju da vidim koliko su jake,mada mislim da im nece skoditi ova dva dana sa manjim minusima...ali videcemo