Odraslih koji su u fazi cvjetanja ima oko 100 + primjeraka. Samo su mi dva vrta poznata koji imaju 5-6 odraslih primjeraka na jednom mjestu i u tim vrtovima daju sjeme. Dakle ta dva vrta vec ih je 10. Nedaleko Medvedgradske je vrt u kojem su dva primjerka u stadiju cvjetanja.Na krizanju Kuslanove i Zvonimirove je jedan vrt u kojem su tri primjerka od kojih jedan mali i dva starija. U istoj ulici ih ima jos. Zatim onaj lijepi primjerak na krizanju Stosove ulice, i jos nekoliko u blizini. Dva su koja cvjetaju u blizini sakyzg-a, a i on je posadio jednog prije 5-6 godina. U Poznanoveckoj ulici su 3 koja cvjetaju. Na Selskoj 2 koja cvjetaju i jedan manji. Hirceva, Znikina, zatim onaj najveci kod tramvajske stanice Belostenceva. Tvoj na Mlinovima

Nekoliko ih je kad se ide prema Institutu Rudjer Boskovic, onaj lijepi primjerak u parkicu kod Dalmatinske ul. vise primjeraka koje si ti otkrio u blizini, dva primjerka u Stozirovoj, 2 kod Rapske ul...ima u temi dosta lokacija, ali su se slike izgubile. Trebalo bi dosta vremena da se svi popisu i jos onda da stave na kartu.
edit: sad sam gledao malo postove unatrag, tu je nekoliko novih koje je porat prijavio i jos neki koje sam otkrio prosle godine, od toga jedan vrt s tri primjerka.