Palmapedia.com  
Svibanj 24, 2012, 18:48:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Sabal palmetto 'Lisa'  (Posjeta: 1403 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
alias
Jubaea
*

Spol: Muški

Email
« Odgovor #15 : Prosinac 09, 2011, 18:06:36 »

Pričao sam o ovome
Evidentirano
Yonex
Global Moderator

Email
« Odgovor #16 : Prosinac 09, 2011, 18:10:04 »

To se i meni desavalo par puta, i obicno ako su jos klijanci povezani sa semenom crknu, a ako nisu onda se izvuku. Mada se desi da prebace centar rasta. To ti je kad krene novi malisan da raste iz dna ovog prvog. Bas treba dugo vremena da se taj mali razvije i nastavi gde je prethodni stao. zbunjen
Evidentirano

BΔΞ
alias
Jubaea
*

Email
« Odgovor #17 : Prosinac 09, 2011, 18:33:54 »

Možda ima šanse za oporavak, možda sam ga prerano otpisao... Još uvijek je povezan sa sjemenom, a šta mu Bog da tako će mu i bit..  zbunjen
Evidentirano
trava
Jubaea
*

Email
« Odgovor #18 : Prosinac 10, 2011, 00:36:01 »

Vrlo su jake te biljke,jedan malac,jedan list je samo bio imao,i skroz mu je taj list bio istrulio,išćupam ga da ću ga baciti i vidim da korijen izgleda sasvim dobro,da je ono malecko tijelo još bijelo i čvrsto,vratim ga natrag u zemlju i nakon mjesec dana potjera novi list,sada ima tri kao i većina drugih.Nije tako samo sa sabalima,i trahiji ,i žumare,kanarke, ijoš neke vrste znale su se čudesno vratiti iz mrtvih,palme su žilavi stvorovi.Kod tih oporavaka bitna je prava količina vlage,dobra drenaža i naravno temperatura.Jesu li na toj boci dobre rupe na dnu?
Evidentirano

bvb
alias
Jubaea
*

Email
« Odgovor #19 : Siječanj 28, 2012, 19:13:02 »

I šta da kažem...  hau icon_tears
Obadva klijanca su gotova  thumb_down
To mi je jedina palma koju neću nikada prežaliti...
Vode su dobivali po potrebi, svjetlost i toplinu su imali, ali eto... Sudbina je smrad  icon_redface
Causiarum i bermudane se drže odlično da pokucam, ali eto, nadao sam se da će mi makar jedan SP. lisa ostati za probu u zemlju nekada...
 thumb_down  thumb_down
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!