0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Blago vama Kod nas najavljuju u subotu na nedelju -4, a neki cak i -5,tako da je kod mene zastita neophodna.Sva sreca pa sam vec sve pripremio i neko vece kada je bio minus stelovao sam termostate i prilagodjavao da sto bolje funkcionisu.Celu noc sam se igrao dok nisam na kraju ustanovio da je to to,pa onako umoran u krevet
@ vlax, jel znaš od kud je ta slika i što se sve štiti?
Moj trahi je spreman za zimu oko stabla do vrha je obmotan novogodisnjim lampicama sa termostatom ako bude debelih minusa palicu dotle ide pasivna zastita sa alu folijom sa vazdusnim jastucima u tri sloja sa otvorom na vrhu koji necu zatvarati dok ne bude ekstrmno hladno ova dva dana sam testirao i kad ugreje sunce nepropusta toplotu unutar palme i ne podize temperaturu i ne znoji unutar palme ako sve bude u redu na testu sa trahijem posto na prolece planiram da sadim i kanarku napolje tako cu i nju stititi videcemo kad krenu minusi kad zatvorim kolika ce temperatura biti bez grejanja i sa grejanjem pa cemo videti kako ce to funkcionisati. Stvarno si dobro upakovao trachy Koliko vidim ni ti neces nista da prepustis slucaju,da razmisljas da li ce pregrmeti minuse bez jace zastite ili ne Doduse mozda je malo i previse takva zastita za trachija,ali u svakom slucaju bolje tako nego da je nedovoljno. Samo napred
Promena plana sutra cu da stitim sve, jer je prognoza i kod nas promenjena, bice -3c ( sto opet nije strasno), posle opet ide na +12c preko dana, ali vec od 9/10.12. je gotovo, preko dana 0c nocu -2c/-3c ( prvi ledeni dan se najavljuje za 12.12. ) a uzimajuci u obzir da se nema bas stalno vremena za vrt, onda moram sutra