trava, da kaktusa ko u prici.hehehe texas zivi. i ono cudo onaj coccineus je ziv nikako sticen i ima novi mali oko sebe. morat cu nabavit taki sad osim opuncija. ona basilaris opuncija ima 2 nova izdanka bas ko sa slika s neta,al samo jedna.ta nije bila preko zime vani,testirat cu je ove godine.
moje isprike henohu i trehuggerici za kaktuse koje sam trebao poslat prije neg sam isao ovamo,stoje i dalje u podrumu,bez korjena i nisu jos crkli,cak i rastu, nemaju ni korjena ni nista,kako ne znam. morat cu javit mojima da ih bace.
par dana prije neg sam isao za hrv u aldiju je bilo c humilisa visine preko metra s par glava u saksiji, nekih bambusa i trachya za pazi sad 17 eura. od sjemena do te velicine im treba brat bratu 10 godina ako ne i vise. dzaba. a ima i neki tropskih palmi ko ona torealy il kako za 15 eura komad.al kako prosvercat?? sad nas umalo nisu vratili s granice u cakovcu, i to na nasoj strani, za mene i rodjaka kaze ne smije prelazit vrijednost novih stvari do 2000 kn. a auto kleko, i to x5. hehehe.
i da, zavidim vam na +40 stupnjeva. sad nosimo jakne. kisa,ladno,vitar... a jos sam na pola njemacke, kod kolna.