Autor Tema: Lopud, Koločep  (Posjeta: 19761 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dalmatiansoap

• Global Moderator
  • Spol: Muški
Odg: Lopud, Koločep
« Odgovori #15 u: Srpnja 26, 2015, 20:41:49 poslijepodne »
...šta reći?
   koju poruku poslati?....
 :thumb_up:

Offline Cikas

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #16 u: Srpnja 26, 2015, 22:25:40 poslijepodne »
Krasna plaža ali su je nagrdili sa tim ležaljkama,odvratno,triba to zabraniti  :pandur:

Grad Dubrovnik je ove godine tome stao na kraj. Oduzeo je koncesiju tome koji na Šunj postavlja ležaljke.
Naime zakonski prazne ležaljke se ne smiju postavljati po plaži. Već se smiju postavit samo one koje će biti zauzete, odnosno unajmljene od kupača. A čim taj koji ih je unajmio napusti plažu, moraju se opet ukloniti.
Na Lopudu i po još nekim lokacijama u gradu to se jako kršilo.

Postavljali su ležaljke po cijeloj plaži odmah ujutro, a skidali ih tek na večer, pa bile one unajmljene ili ne. I tako oni koji ih ne žele unajmiti nisu imali gdje ni postavit šugaman na plažu.

E sad su se postrožile inspekcije i oduzele neke koncesije da se to napokon riješi. :thumb_up:

Offline daniel108

• Phoenix
  • *
    • Email
« Odgovori #17 u: Srpnja 29, 2015, 21:13:51 poslijepodne »
Prekrasne slike, Lopud je pun palmi i agruma. Bio sam tamo 24.12.2012. i još nisam stiga staviti slike tu na forum  :icon_redface:  Probati ću ih naći i tu postaviti jer je otok stvarno super. I taj stari botanički vrt je na jako dobrom mjestu, sloj zemlje je debel i par metara, to se vidilo jer se je gradila nova kuća uz rub pa su iskopali rupu duboku oko tri metra bez i jednog kamena. Neznam di su najviše robuste na Jadranu, na Lopudu, u Dubrovniku ili na Visu.
U najgorim se vremenima nalaze najbolje prilike.

Offline Cikas

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #18 u: Srpnja 31, 2015, 13:16:38 poslijepodne »
Prekrasne slike, Lopud je pun palmi i agruma. Bio sam tamo 24.12.2012. i još nisam stiga staviti slike tu na forum  :icon_redface:  Probati ću ih naći i tu postaviti jer je otok stvarno super. I taj stari botanički vrt je na jako dobrom mjestu, sloj zemlje je debel i par metara, to se vidilo jer se je gradila nova kuća uz rub pa su iskopali rupu duboku oko tri metra bez i jednog kamena. Neznam di su najviše robuste na Jadranu, na Lopudu, u Dubrovniku ili na Visu.

Slika nikad dosta. Postavi ako ih nađeš. :thumb_up:

Ove robuste na Lopudu su sigurno najveće u HR. Uživo izgledaju puno impresivnije nego na slikama. Kraj njih se čovjek osjeća ko mrav. :sretan:

Offline akaranus

• Global Moderator
    • Mediterranean gardens and nature
« Odgovori #19 u: Kolovoza 01, 2015, 23:46:48 poslijepodne »
cikas jesam svratia sam do šunj plaže al je bilo toliko ljudi danisam tia niti pristat jer pari da sam doša u split na baće, a ima više fantastičnih pješčanih plaža po južnom jadranu, meni osobno je najljepša u uvali blace kod saplunare na mljetu
« Zadnja izmjena: Kolovoza 01, 2015, 23:54:57 poslijepodne od akaranus »

Offline akaranus

• Global Moderator
« Odgovori #20 u: Kolovoza 01, 2015, 23:48:51 poslijepodne »
par slija šta sam slika tu plažu

upload images free

Offline akaranus

• Global Moderator
« Odgovori #21 u: Kolovoza 01, 2015, 23:52:40 poslijepodne »
evo jedna i na pelješcu, a žuljanu da ne spominjemo ....

image upload

Offline Cikas

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #22 u: Kolovoza 02, 2015, 01:57:05 prijepodne »
I ta plaža je lijepa. :thumb_up:

Što se konkretno Šunja tiče, on je zanimljiv i po tome što je plitak. Možeš hodati preko 100 metara od kopna, a more će ti i dalje biti do pasa ili prsa.
Ali da ta plaža je krcata ljudima uvjek, jer je jako popularna ovdje na jugu. Što neće odgovarati onima koji više vole malo privatnosti i osame. :)

Offline F I N K O

• Jubaea
  • *
    • Email
« Odgovori #23 u: Kolovoza 02, 2015, 08:42:41 prijepodne »
Odlične plaže ! Da su još palme umisto borova parili bi Hawai. Ali dobre su i sa borovinom.