Nabavio sam jih u jesen 2012 nekako u ove vreme, do zime su bile vani na punom suncu onda sam jih stavio u garazo preko zime i na proljece 2013 su isle u zemlju. Prosle godine je bilo ljetu za njih malo prevruče i su sporo rasle klub temu, da sam jih dosta zalivao. Zimi sam samo za 10 dana u vreme ledenih dana žleda kod nas pasivno štitil. Bile su umotane u staro čebe i preko kesica koja je inače za smeče. Posle 10 dana kad je led popustio sam jih odkrio i to je to. Možda su previše koji dan bile ovako jer se je unutra pričela nabirati vlaga i tako sam jih zadnjo vreme spasio da sam jih odkrio. No u prolječe su sve 3 počele da rastu i svaka je imala po 2 oštečena lista od viška vlage. To se još sada vidi na listovima. Ovo ljeto nije bilo puno vruče i ima dosti vlage pa jim ovo prija i rastu puno brže i prave nove listove. Ako če jih biti potrebno štitit ove zime hoču samo da jim vežem liste, stavim preko čebe i na vrh jedno malu kesicu da sa vrha ne dolazi voda a da ona može da diše kroz deko. Pa isto če se štitih trahiji.