Hej, Merijt!
Pogledala sam onu stranicu agavenwelt.de, tip stvarno ima super povoljne cijene. Ali najveći problem je kako doći do njih. Nitko mi ne pada na pamet tko bi mi ih iz Njemačke mogao donijeti, neki poznanici kojih se sjetim, bojim se da ne bi riskirali preko granice. Ima nekih ljudi koji ne razumiju tu ljubav prema biljkama pa jednostavno ih ne želim niti pitati.
Pitat ću tipa da li bi ih htio slati poštom, makar ne znam kako to funkcionira, kakve potvrde mora imati da su biljke zdrave i da li će to htjeti. Nekako moram doći do njih. Cijene su mu mizerija, ja Sam za 5 sjemenki davala po 12-13 eura i pitanje je da li će niknuti jedna ili nijedna.
Pitanje: Da li tvoji iz Austrije idu često kući, da li prolaze možda kroz Zagreb, da se nekako dogovorimo ili da ih dovezu do tebe, a ti ih meni šalješ poštom. Ja bi to sve platila, to nije nikakav problem.
Trenutno mi ništa drugo ne pada na pamet. Al danas ću ja tipu poslati mail, pa ću vidjeti šta će mi odgovoriti. možda on ima koga iz HR, nikad se ne zna.