yonex,butie cu isto ove godine posadit,jos malo cu sacekat, koji dan tjedan.
henoh,ne znam sta bi mogao ostavit,sabali sigurno. mislim cak i washingtonie,pogledat cu one fore s rezanjem listova ili ko j.lodes sto je radio s vrecama piljevine il nekog slicnog materijala,kao slama ili... ma o tome cu razmisljat na jesen kad bude vrime. sad samo sadim sve , na jesen cu vidit. cupressusi imaju ostecenja al samo na vrhovima grana ili manjih grancica,al se oporavi svake godine poslje zime,nema brige za njega. u tvrdji je bilo -25 ono oko 2 3 dana. jedno jutro je susjed izmjerio kod sebe,kuca pored mene -16 dok je sluzbeno bilo -25 za osijek. ja sam na zapadnoj strani grada,mada mikroklima nije idealna kao u nekim unutrasnjim cetvrtima,npr retvala.jednog covjeka znam koji ima nespulu i radja svake godine i ne smrzava, ne znam kako je prosla ove godine. jako cudno se dogodilo s kiwijem, koji nije izgleda smrzao ove godine.a trebao je kolko je bilo hladno.govorim o obicnom kiviju,a za argutu nema zime kod nas jer je otporan do -30.
porat, ako mislis na washingtonie,posadjene su neki dan i agave. opuncije su tu oduvjek. smokve su izgleda prezivile,zizula isto,za sipke ne znam,kiwiji ok,magnolija ok,malo pokidana od leda,lavandi ko da ni nije bilo zime. albicija isto,goji je mozda malo fasovo. i to je to uglavnom.