Lijepi pozdrav,
Dakle prica ide ovako, prije godinu dana, taman negdje u proljece nakon kupnje ploda manga i avokada cisto iz znatizelje obje sjemenke su ubacene u jedan pitar od cvijeca. Neko vrijeme to sam uredno zalijevao, ali kako nista nije od toga ostavio sam tako na balkonu preko ljeta, mislim da je sunce vise puta ispeklo i prepeklo sve to skupa, osim kad bi neka kisica to rashladila i napojila.
Tamo negdje na jesen kad se sve ostalo sredjivalo u kutu balkona medju ostalim stvarima nasao se i taj pitar sa grancicom velicine 15 cm bez ijednog lista, ali vrag mi nije dao mira i ja sam to poceo zalijevati...najprije se pojavio mali zeleni listic, pa jos jedan....kako je bivalo sve hladnije i hladnije ja sam nepoznatu biljku unio u stan i zalijevao i svo krenula do visine od 60 cm, veselo raste.....
Medjutim eto i problema....zasadjeni su bili i mango i avokado, dakle sto je na slikama ?????
Nisam presadjivao, bojim se da nesto ne ostetim pa da usahne, vjerovatno bi se pronasla sjemenka koja nije proklijala.
Hvala