trava ode ih ima od godine do godine, nekih godina ni jednog ne vidim dok drugih i do dvadesetak...
veruda dok dođeš čekat ćete ih bar 10 za druženje s tobom

treehuger naravno da je preživia, grijeh bi bia ubit ovako nešto lijepo osim ako nije za gradele

odlična tema koja je usko povezana sa vrtom i biljkama u njemu...zapravo tek kad je jezerce napravljeno vidiš koliko i male promjene u prirodi tipa spremnik vode promjeni navike odnosno privuče razne životinje..od kad je jezerce tu svaki dan je u vrtu gužva od vretenaca, pčela, bumbara, raznih leptira, zatim raznih vrsta ptica, recimo slavuj je zadnji put gnijezdio prije 6 godina kraj moje kuće, sa dolaskom jezerca lani je opet podiga mlade kraj kuće mi, kosovi se stalno bore za teritorij jer je to sad atraktivna lokacija, lastavice a i šišmiši po noći love razne kukce...a za svim tim malim životinjama dolaze i veće tako mi je lani jastreb uletia u kuću za grlicom, kopci i sokolovi su tu redoviti, nekidan sam lisicu prepa ispred jezerca....nevjerojatno da je sa par kubika vode vrt toliko oživia...tako nešto ljubimaca i nešto divljih stvorenja vrt dobije još jednu dimenziju...nema lipše stvari za vidit nego kad zlatna vuga, modrokos ili kamenjar se dođe napit malo vode...evo par slija sve slikano u vrtu...