Autor Tema: Domaće životinje u vrtu i oko njega...OPREZ ima zmija i ostalih beštija!!!!  (Posjeta: 14692 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline damir

• Cocos nucifera
  • *
  • Spol: Muški
Odg: Domaće životinje u vrtu i oko njega...OPREZ ima zmija i ostalih beštija!!!!
« Odgovori #15 u: Travanj 25, 2011, 09:05:26 prijepodne »
najjaca buba s osmijehom  :thumb_up:
ono tele za frizidera a udav za remena.  :rofl:
živjelo globalno "zatopljenje"

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
Odg: Domaće životinje u vrtu i oko njega...OPREZ ima zmija i ostalih beštija!!!!
« Odgovori #16 u: Travanj 25, 2011, 09:32:42 prijepodne »
dobro ti ''uspevaju'' i zmije svaka cast kod tebe svega ima a june odlicno za zamrzivac.kod mene sejos nisu zapatile zmije uskoci poneka zaba nekad uglavnom uspevaju ribice i lokvanji. :thumb_up:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2011, 09:40:35 prijepodne od SCALAR »
nije znanje znanje znati vec je znanje znanje dati

Offline Veruda

• Administrator
« Odgovori #17 u: Travanj 25, 2011, 11:36:40 prijepodne »
Vrhunske slike Ante :sretan:

Blavori su mi zakon samo tako....

Offline Treehugger

• Jubaea
  • *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #18 u: Travanj 25, 2011, 16:06:58 poslijepodne »
Prekrasan kravosas...preživio je susret sa tobom, nadam se? Tu kod mene ima bjelouški, love žabe i miševe...al sve ih manje ima u zadnje vrijeme...
Pain heals. Chicks dig scars. Glory... lasts forever.

Offline damir

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #19 u: Travanj 25, 2011, 16:54:19 poslijepodne »
kad smo kod zmija nakon citanja ove teme na travi vani mala bjelouska. otpracena do obliznje vode.

Offline akaranus

• Global Moderator
    • Mediterranean gardens and nature
« Odgovori #20 u: Travanj 25, 2011, 20:05:16 poslijepodne »
trava ode ih ima od godine do godine, nekih godina ni jednog ne vidim dok drugih i do dvadesetak...
veruda dok dođeš čekat ćete ih bar 10 za druženje s tobom  :wink:
treehuger naravno da je preživia, grijeh bi bia ubit ovako nešto lijepo osim ako nije za gradele  :icon_redface:

odlična tema koja je usko povezana sa vrtom i biljkama u njemu...zapravo tek kad je jezerce napravljeno vidiš koliko i male promjene u prirodi tipa spremnik vode promjeni navike odnosno privuče razne životinje..od kad je jezerce tu svaki dan je u vrtu gužva od vretenaca, pčela, bumbara, raznih leptira, zatim raznih vrsta ptica, recimo slavuj je zadnji put gnijezdio prije 6 godina kraj moje kuće, sa dolaskom jezerca lani je opet podiga mlade kraj kuće mi, kosovi se stalno bore za teritorij jer je to sad atraktivna lokacija, lastavice a i šišmiši po noći love razne kukce...a za svim tim malim životinjama dolaze i veće tako mi je lani jastreb uletia u kuću za grlicom, kopci i sokolovi su tu redoviti, nekidan sam lisicu prepa ispred jezerca....nevjerojatno da je sa par kubika vode vrt toliko oživia...tako nešto ljubimaca i nešto divljih stvorenja vrt dobije još jednu dimenziju...nema lipše stvari za vidit nego kad zlatna vuga, modrokos ili kamenjar se dođe napit malo vode...evo par slija sve slikano u vrtu...

Offline akaranus

• Global Moderator
« Odgovori #21 u: Travanj 25, 2011, 20:06:29 poslijepodne »

Offline Yonex

• Global Moderator
    • Email
« Odgovori #22 u: Travanj 25, 2011, 21:04:26 poslijepodne »
PRELEPOOO!!!! Sta bih dao da se zezam sa svim ovim zivuljkama. :sretan: Mozes nacionalni park da otvoris. :mrgreen: Obozavam sve reptile i gmizavce kao i bube, ptice itd... Nazalost kod mene sam samo jednom video neku zabicu u mraku koju nisam stigao da slikam lepo, mislim da imam sliku pa cu staviti, hehe... jaka mi zivotinja. :mrgreen: Pored nje nema niceg sem psa i po koje macke i naravno miseva koji zive u komsijinoj garazi pa ih svi vecno love. :icon_mrhappy: Prava retkost je da dodje poneka zanimljiva pticica, sem vrabaca... Zimi ima dosta ptica koje se otimaju da mrvice hleba. ima i zidnih gustera, naravno.
milka

Offline Liliput

• ex. larisa
  • Jubaea
  • *
  • Spol: Ženski
    • www.lifebeautification.com
« Odgovori #23 u: Travanj 25, 2011, 21:21:47 poslijepodne »
Lipo, lipo!!!  :thumb_up: Ptičice, miss crvenkapica...."vrapci i komarci"  :wink: petica čista
« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2011, 21:22:11 poslijepodne od larisa »

Offline Henoh

• Administrator
« Odgovori #24 u: Travanj 25, 2011, 21:33:56 poslijepodne »
Odlične slike. Nevjerojatno koliko je malo potrebno životinjama da se prilagode. Vidim da su neke od ptica prstenovane.
'Mediteran kakav je nekad bio'

Offline akaranus

• Global Moderator
« Odgovori #25 u: Travanj 25, 2011, 23:09:00 poslijepodne »
a Yonex kad budeš u prolazu naleti  :wink:
Larisa baš je missica! izgleda kao neka tropska koraljna zmijica....
Henoh ide to brzo, njima je to biti ili ne biti ako se brzo ne snađeš priča završava hehe...

Offline damir

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #26 u: Travanj 26, 2011, 08:45:34 prijepodne »
mrak slike. čančara  :thumb_up: . jednu sam imao , pokupio je u pirovcu, al mi ostala u zagrebu u dvoristu kad smo se selili. drugu sam nasao u hercegovini, i utekla mi.

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #27 u: Travanj 26, 2011, 09:21:40 prijepodne »
svaka cast arkanus slike su prva liga . :thumb_up:jel ti se sve one zmije motaju po dvoristu zar se ne plasite.
« Zadnja izmjena: Travanj 26, 2011, 09:22:55 prijepodne od SCALAR »

Offline akaranus

• Global Moderator
« Odgovori #28 u: Travanj 26, 2011, 10:29:50 prijepodne »
mrak slike. čančara  :thumb_up: . jednu sam imao , pokupio je u pirovcu, al mi ostala u zagrebu u dvoristu kad smo se selili. drugu sam nasao u hercegovini, i utekla mi.
e damire znam da su brze ko munja  :icon_lol:
scalar neke dođu same neke donesem kad ulovim koju kad prošetam pa pustim u vrt...a rang opasnosti neotrovnih zmija jednak je onom u leptirića ili ptičice..tako čemu se plašit? imaš samo uživat u njima kad se pojave tu i tamo po vrtu....

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #29 u: Travanj 26, 2011, 12:05:19 poslijepodne »
svaka cast i da znam da su neotrovne nebih voleo da ih vidim nisam navikao ali kako je kod tebe u vrtu one se savrseno uklapaju u tvoj vrt sto se bre ne bavis turizmom organizujes posete tvom vrtu prava kopakabana ima li bi ljudi sta videti i uzivati mogao bi i zaraditi sta reci bravo.