Meni se svida posebno dobro je izvedena prva kuca, sa onim prirodnim bazenom kao plaza!
Zelenilo je jako lose rijeseno, mislim da to i nije do samih vlasnika, nego i do ekipe koja je na tome radila.
Cesto ljudi nemaju pretpostavku sto bi zeljeli, ili nemaju vremena za takva razmisljanja, rijetki definitivno znaju sto zele, odnosno 100% sto bi zeljeli...
previse su opceniti izrazi...futurizam+mediteranski....tu bismo lako stigli do toga...ako designer koji radi ili arhitekt tvrdi da je to stilbruch, odnosno ne pase.
U sustini, investitoru se mora posvetiti maksimalna paznja u razgovorima koji kod mene nekada traju danima, da bi se doslo do nekih 3 varianti, prijedloga,
koji se predlazu, a nekada je arhitektima i dizajnerima tesko odstupi i od njihovog stila.
Ja npr. kada vidim kucu, i uredenje, i poznajem odredene archi i disagnere, odmah mogu rec, tko je radio....koja ekipa....teska je to tema, sve je stvar ukusa!
Ja volim ciste linije, futurizam, ali volim i barok i renesansu, treba gledat cijeli "projekat" kao cijelinu, okolinu, izgled kuce, vrta, velicinu, i ne podcijeniti zelje osobe koja ce tu provoditi svoje vrijeme!