Zelim upozoriti clanove foruma i citace istog na scenarij koji mi se dogodio tijekom utorka ili srijede. Malo se stvari dogadja slucajno. Nedugo nakon objavljivanja svih onih slika netko mi je iz vrta iskopao neke stvari, vec prilicnu Araucariu i veliku Y.recurvifoliu. Dosta stvari je izgazeno i izlomljenjo tijekom kradje. Zvali smo policiju cisto radi prijave iako ne ocekujem nista od njih jer te stvari u toj velicini imaju odredjenu vrijednost i kupce. Neko je znao po sto ide, taj dio vrta je skriven od pogleda, nije osvjetljen. Prilicno drsko, sa stihacom su iskopane biljke, i nisam siguran moze li Araucaria takvo vadjenje prezivjeti. Neki od vas su bili kod mene i znate da taj dio nije vidljiv s ceste. Netko je snimao situaciju, ocito obilazio, mozda je bio gost kod susjeda, i dosao tamo tek nakon 1 maja jer su se vikendasi razisli.
Moguce je da sam i sam prezentirao slikama i privukao interes nekome, ni to ne bih iskljucio, okolo dosta ljudi zna za vrt, tako da bih htio upozoriti sve na opasnosti foruma, pa i citace koji prate sta ima na forumu iz drugih pobuda.
Zamolio sam susjede da malo vise obrate pozotnost, necu samo na tome stati jer vjerujem da bi ta osoba ili osobe mogle pokusati isto ponoviti. Vjerujte mi da uhvatim osobu koja je to napravila ne znam kako bih mogao reagirati.