RAZNO > OBAVIJEST ADMINISTRATORA

nemoguc pristup palmapedia clanovima foruma iz srbije

(1/13) > >>

SCALAR:
preko sveta biljaka kontaktirali su me clanovi palmapedia iz srbije da nemogu da pristupe forumu ja licno mogu bez problema a ostali ne da li nije neki problem sa forumu ili neke izmene  :thumb_down:

Veruda:
Zaista ne znam u čemu je problem. Znam da je Borcanin neko vrijeme imao problema sa pristupom, ali se nakon par dana to promijenilo.

Nitko nikada nije branio pristup ovom forum i doista nemam pojima zašto je to tako kako tvrdiš. Usput, mislim da to nije tehnički ni moguće, ili barem ja ne znam za to.

Uskoro ističe domena za forum, ali to će se srediti sljedeći tjedan tako da to ne bi trebao biti problem.

SCALAR:
evo sad sam dobio ponovo poruku preko sveta biljaka borcanin yonex i jos neki vec nedelju dana nemogu da pristupe forumu probali su i sa drugih kompjutera i ne moze a vidim i xeon i badnjevac bez problema su na forumu neznam ni ja u cemu je stvar oni su me zamolili da vas pitam da nije nesto do foruma ali vidim da svi nemaju problem poz

Henoh:
Budući da su se roditelji od Yonexa žalili da previše provodi vremena na palmapediji, a i škola eto počela zamolili su da mu blokiramo pristup...

Henoh:
Šala  :mrgreen: i ja sam neko vrijeme imao problema s pristupom forumu, ali stvar je bila u tome jer sam promijenio operatera i nakon nekog vremena se riješilo. Ne znam zbog čega veći broj članova ne može pristupiti forumu  :misli:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju