Pozdrav svima,
iako sam ljubomorna na vase vrijeme zadnjih mjesec dana, evo da vas oraspolozim malo, u vezi pada temperatura.
Kao vec spomenuto to sto stize k vama pad do 9C nocni, danju od 15-26C,imam ja ovdje zadnjih mjesec dana.
Nisam veliki meteorolog, ali moja malenkost je primijetila i jos jedna vama nepoznata osoba, ovdje kod mene kako su moje palmice jednostavno poludile, o Trahyima nemoram ni pricati to svi znamo da im takve temp. najvise odgovaraju, ali sve ostale od butie, chameropsa, brahae,waschi, canariensis, sve izgledaju nekako ljepse nego po onim paklenim vrucinama kada su se "kuhale" i vecina njih se lijepo udebljala, i izbacuju nove listice odnosno koplja, zato UOPCE nemajte straha da ce nesto stati svojim rastom!
@u prirodi primjeceno mozda im i taj pad dobro i dode da dodu malo k sebi od tih temp. do sada
@palmark evo upravo solanum onaj s plavim cvijeticima imam u vrtu dok ne zahladi onda ga vadim,
zadnjih 2 tjedna je puno ljepsi, pun je cvijetova, kao pijeska u Dunavu na dnu, ono za usporedbu, listovi su tamno zeleno sivi
jednostavno fenomenalni. Dok je po onoj vrucini, ok 13h izgledao kao da si ga polio toplom vodom.
GLAVU GORE i ne brini!!!!
P.S. vrt ti je bas lijepo uspio,slobodno nabaci i ovdje nekoliko slika!!!