Nije problem.Moraš imati kljiance limuna ili nekog drugog agruma,najbolje gorke naranče i cijepiš na budni pup u proljeće(početak 5.mj.) ili na spavajući pup krajem ljeta(8.mj.)način t-zarez
Možeš i na klin pod koru u svibnju ako je malo deblja podloga.
Možeš i sa reznicama.Sredinom srpnja uberem mlade,već sazrele izboje,tražim one koji rastu postrano iz lanjske grane,odsijećem ih oštrim nožem od osnove tako da reznica ima tkz stopicu.Reznica bi trebala biti dužine cca 10 cm,da na njoj imamo bar3-4 nodija.Ako je grančica duža prikratimo je,na vrhu ostavimo jedan ili dva lista koje prikratimo na trećinu,a one donje posijećemo do baze peteljke.Ako koristimo gornji dio grane onda dno reznice pravimo tako da rez pravimo preko nodija.Velike boce za vodu od 5-6 litara su idealne kao mali plastenici.Takvim bocama odrežem vrh,isiječem nekoliko rupa na dnu i napunim ih dopola perlitom i tresetom u omjeru 5:1.Kad pobodemo reznice dobro zalijemo i vrh boce pokrijemo prijanjajućom folijom.Povremeno možemo orošavati reznice a zalijevamo odozdola,bocu uronimo donjim krajem u posudu sa vodom tako da supstrat upije vodu kroz rupe za drenažu.Temperatura od 30 stupnjeva pa čak i nešto viša je najidealnija,već za 15-ak dana možemo imati prve korjenčiće.Samo pri takvim temperaturama moramo paziti na razinu vlage,nesmije se supstrat presušiti.Ali nesmi biti ni premokar.Ja ožiljavam u plasteniku na polici tako da je posuda u hladu ili na jedno mjestu na stolu kojem krošnja masline veći dio dana pravi hladovinu.
Po mojem iskustvu limun iz reznice nije ništa gori od limuna koji je navrnut na divljaka.