RAZNO > VRIJEME/KLIMA

Temperature na Jadranu

(1/218) > >>

Pivi:
Dragi forumaši / forumašice,

Ideja ovog topica je da se svakodnevno (kad i koliko tko može) upisuju temperature (prvenstveno minimalne) koje su zabilježene kod vas na vašim terasama, u vašim vrtovima ili u susjedstvu.
Xenon mi je dao ideju za ovo, a nakon šta sam vidio identičan topic koji su pokrenuli za prijavljivanje temperature u južnoj californiji na international palm society forumu (palmtalk) http://palmtalk.org/cgi-bin/forum/ikonboard.cgi?act=ST;f=10;t=8937;&#top

pomislio sam zašto mi nebi napravili isto.
Smatram da bi informacije dobro došle svima nama koji pokušavamo uzgojit palme, kaktuse, banane, cikase i sl. na jadranu.

Evo ja ću sutra krenuti i napisati najnižu temperaturu koju nočas izmjerim.

Nadam se da će svi koji mogu sudjelovati :thumb_up:

Veruda:
Da, bit će zanimljivo pratiti ovakve prodore po zimi i minimume koji oni nose...

Ja mogu staviti već današnji minimum izmjeren u 1:11 h

Tmin 5.3°C

Veruda:
Minimalna temperatura bila je 5.8°C u 7:22 h

Jaka bura i sunčano vrijeme, 10.2°C

Pivi:
Kod mene nočas minimalna 6.9°
Nemam mogučnost da vidim u koliko sati osim ako sam stalno budan  :icon_smile: :wink:

Trenutna temperatura je 12.2°C

(ps. veruda, jel tebi piše u koliko sati zabilježi minimalnu ili si ti slučajno u to vrijeme vidio)

ps. mjerim na visini cca. 1.60m

Veruda:
Meni piše točno u koliko sati je zabilježen minimum i maximum pritiskom na tipku "OUT" gore piše vrijeme, a dole min. temp., ali moj je neki drugi model. Ali i tvoj ima sigurno tu mogućnost  :wink:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju