Autor Tema: Palmapedia na mobitelu  (Posjeta: 1118 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline palmofan

• Cocos nucifera
  • *
  • Spol: Muški
    • Email
Palmapedia na mobitelu
« u: Srpanj 11, 2014, 16:07:48 poslijepodne »
Vjerujem da mnogi članovi imaju "pametne telefone", pa me zanima kakva su im iskustva sa pristupom forumu preko mobilnog uređaja. Operacijski sustav mog mobitela je android. Isprobao sam nekoliko browsera i Opera mobile mi se pokazala kao najbolja za pristup internetu, pa tako i ovom forumu. Ponekad mi mobitel teže otvara stranice na kojima ima puno slika, kao što su npr. neke teme u podforumima Reportaže i putopisi i Moj vrt. Da li i ostali članovi koji pristupaju Palmapediji preko mobitela imaju sličnih problema?
USDA zone: 7a

Offline dalmatiansoap

• Global Moderator
Odg: Palmapedia na mobitelu
« Odgovori #1 u: Srpanj 11, 2014, 16:53:06 poslijepodne »
Ja uglavnom koristim mobitel za internet i normalno je da je sve sporije nego na PC šta zbog veze šta zbog jačine procesora.
Meni osobno najviše smetaju defaultne mobilne verzije preglednika :mrgreen:

Offline palmofan

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #2 u: Srpanj 11, 2014, 16:58:58 poslijepodne »
Te defaultne mobilne verzije ništa ne valjaju, pa si zato ja obavezno instaliram browser sa Google playa. Da li je netko uspio pristupiti Palmapediji preko aplikacije Tapatalk? Ta aplikacija je navodno najbolji način za pristup forumima preko mobitela, no ja pomoću nje nikako ne mogu naći Palmapediju.
USDA zone: 7a

Offline markotb

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #3 u: Srpanj 11, 2014, 18:50:02 poslijepodne »
Ja imam iPhone 5, i operativni sistem je iOS7. Ja ulazim bez ikakvih problema kada sam na wireless-u. Ukljcite opciju Autofit zoom, i browser automatski podesi idealan zoom.