U uvodnom tekstu sam i spomenio unapredjenje. Novija verzija SMF -a postoji ali je beta znaci moguce je da ima jos gresaka, pa trenutno pratim forum Simple Machines koji rade SMF forume i cekam da da vidim kako radi i kakve su kritike.
Najme nebih zelio s vjerujme niti itko od vas da forum bude nestabilniji nego sto je sada. Nova spomenuta beta verzija donosi niz noviteta, kako sigurnosnih tako i za sa same korisnike. Novija verzija podrzava CSS i daje mi i mogucnosti koristiti neke novije tehnologije. Razvoj samih foruma ide relativno slabo u zadnje vrijeme zbog sve prisutnijih "drustvenih mreza" Postoji verzija 2.x.x (ni koristimo 1.1.2) koja bi donjela nesto tehnickog napretka. Ali to se mramo dogovoriti ! A i kod upgrade-a bu dobro bilo da imam pristup administrraciji hostinga.
Sto se tice zaglavnja ili loga na vrhu nije ga problem rasiriti ali to nece biti dobro zbog omjera u dimenzijama visine i sirine i razlicitih rezolucije kod korisnika. A da bi to odradio kvalitetno morao bi imati isti logo ili bar pozadisnku sliku u vrlo visokoj rezoluciji pa da mogu napraviti isti takav. Ja sam Verudi vec predlagao da nadjem drugu pozadinsku fotku pa da napravimo novu sliku na vrhu koja bi bila sirine frame-a.
Druga varijanta je da sam frame odnosno prostor za logo povecam odnodno povecam visinu. Na aj nacin da se dobije nesta "bogatija"slika. Sve u svemu ovom anketom mi je zelja samo vidjeti kako clanovi foruma "disu"i koliko su uopce spremni na promijene. Osobno mislim da bi dobro dosao neki atraktivniji i moderniji izgled.
Nije ovo nista obvezujuce i dogovorit ce mo se, ja nisam za nametanje nicega ali postao sam administrator s ciljem da s vremenom radim na nekim promjenama, pa je ova anketa kako sam vec spomenio samo istrazivanje

Jedna od mojih ideja je u buducnosti i dodati mobilnu verziju zbog boljeg prikaza na mobilnim telefonima i tabletima... no necu vam bas sve otkriti

Osim toga ja najme nemam pristup cpanelu i hostingu ove domene pa ne mogu tocno vidjeti sta je sve moguce. Ali vjerojatno da mozemo uz puno rada i promjena napraviti forum koji je na nekoj drugoj platformi osim SMF-a.
Eh da, novije teme kao tipa teme 2 kao sto vidis imaju prostor lijevo i desno, radi se o dinamickim temama, koje omogucavaju da se stranica adaptira za gotovo svaki ekran, jer je sirina samog loga i foruma fiksna. Jer kod ove nase verzije mozete vidjeti da sto imate vecu rezoluciju to je prostor desno od loga i slike veci. Kod dinamickih to nije problem. Tako kada bi mi stavili siri logo bilo bi problema kod nekih korisnika s prikazom, jer okvir u koji ide gore slika se siri automatski, ali ne i slika/logo. Itd itd ...

Izvinjavam se zbog poduzeg odgovora