Lijanderi ,bugenvila
Desno agava amerikana koja je zimu pregurala imala 50 % ostecenja..neki sukulenti ne znam da li si sutrospki posadio ispod juke filamentose
upload image netBurgmansia
Zalfija
Ruzmarin imam ih jos tri komada jedan je 2 metra
free upload imageLijander koji je 2 zime napolju zimi ga stitim piljevina i dzak
website for uploading photosMaslina koju zimi vadim na prolece je ponovo sadim u Bastu
Lavandula stoechas 5 zima napolju bez zastite kao i angustofolia nikad ne mrzne
Divlji sipak sto raste u Hercegovini
Trachycarpus fortunei ovog proleca.sam ga.posadio molim pomoc oko njega.da.li da.ga.zimi stitim ili da.ga.vratim u saksiju pa zimi da.bude u kuci ? Jer je jos mali
Grcki Origano prezimljava napolju
Smilje
Pitomi Nar barski slatki
6 godina Yucca gloriosa
Dve neke Opuncije koje prezimljavaju proslu zimu aloja aristata.prezimila bez zastite ostecenje 50% lepo se obnovila i euphorbia
get a url for a pictureAloja aristata prezimila.bez zastite
Koja je ovo opuncija?
Yucca filamentora preko 10 godina stara
Levo yucca aloifolia usredini filamentosa desno rechurfolia
Kamencici iz jadranskog mora
Lovor
upload free picturesTrachycarpus fortunei platio sam ga 70 e posadio sam ga.u 5 mesecu ove.godine molim za pomoc zimi kako da ga.zastitim
add photos onlineBambus ne znam koja je vrsta prezimljava.kod mene sigurno je otporan do -15 c
Posadio sam par.pelcera.u bastu trebalo bi da prezimi
Vodena palma.koja je prezimila proslu zimu kod mene sasekao sam je par.cm od zemlje prekrio je liscem i preko najlon nije odmah krenula iz.zemlje mislim da je tek pred kraj 5 meseca
Smokva stara 7 godina ima preko 3 metra radja obilato imam vise.sorti smokvi ali ne uspevaju sve lepo da rode nekima opada plod ova nema problem