Ako mozes ubaci slike palmi.
Pa ako ti je koplje gotovo, ne verujem da ce poterati,nemam ni ja neka iskustva, ima ovde clanova koji bolje znaju , ali da pratio sam minuse ove godine , u Srbiji i bas juzno od Niša koliko sam video bas jug Srbije Bilo je Vranje -15c znaci verovatno Leckovac Isto Niš je druga Prica, on je Isao kao i Uzice do -12c Vojvodina do -10c prosecno Beograd , Smederevo,Veliko Gradiste do -8c najtopliji delovi ove zime..
Kod mene je Trachycarpus u Uzicu super prezimio stavio sam mu agril Foliju ali znam u Uzicu da.imaju par palmi u zardinjeri i prosle i ove zime nisu ih unosili bez bilo kakve zastite super su prezimili..
Sto se tice Tog hladnog Prodora u januaru i Februaru kad je bio , video sam po Mapi, ta hladnoca Je dosla iz Bugarske , i zato je Vas tako Zakacila Vranje i Leskovac..
Dok Niš nije Zakacila ili je repom vrlo malo medjutim, I dan danas se
Pitam, i ako je Beograd najtopliji na godisnjem nivou u Srbiji na letnjem nivou je svakako Niš i najvise ima tropskih noći..
E sad da li je to zbog Niske Banje, ili uticaj Preko Knjazevca ili Zajecara pa preko Negotinske krajne ili je preko Leskovca i Vranja , mada i Leskovac i Vranje su uvek hladniji od Niša pre bih rekao da on ima neku Svoju klimu..
Ako budes isao Nis imaju 4 masline ispred Klinickog Centra koje zadnjih 5 godina lepo opstaju, tako da Niš ima povoljniju klimu po tim Maslinama se vidi, naravno uz Beograd svakako su gradovi koju su pola zone ako ne i celu jednu usda zonu topliji od drugih..