Ma gledajte puno toga sto radimo nije ekoloski,
ali vise od svega mrzim kaznjavanje, nisam neki anarhista, ali dozvolit cu si rec ovakvih nekoliko stvari,
prica se odnosno sva se ta ekologija "vrti oko love", a onih koji stvarno ekoloski istinito razmisljaju je nazalost malo.
Sada cu zaoffat ono do nedogleda ali vi brisite ako zelite kasnije.
Politicari i njihovi savjetnici pricaju o nekoj ekologiji,
sto nam je sa Zerpom(prodali su guzicu za prismrdit Europi),
pricaju nam o klimatskom zatopljenju(a oduvijek je bilo takvih faza, treba im samo lova za nove studije)
unosi se bio dizel,u gorivo, evo ovi tehnoloski razvijeni, Njemci!!!samo da bi unistili malene proizvodace,
zabranjuje se pusenje u Europi, uskoro ce i kod nas(a sto se sada desava, lobiji u Njemackoj, sada ruse zakone, u svakoj republici durgacije)
voda, svaki brod ima prociscivace slane u slatku vodu, a ljudi u Africi umiru od zedi i gladi,novac potrose savjetnici i ostali, od 1EUR oni vide0,01cent!
Veruda vjeruj mi ne lupam, radila sam na takvom mjestu i mogu ti potvrditi da su se tisuce tona psenice i kukuruza, soje unistavale, palile, da bi se odrzavala cijena na trzistu!
Palile su se tone banana i povrca, umjesto da se daju gladnima a ima ih svagdje od ovih tehnolosko razvijenih pa do nasih balkanskih!!!
A o Indiji, Bangladesu i Africi da i ne pricam!
Dok nam politicari deru po "ekologiji" nema od toga nista, zeleni kao hoce nesto, a pogaze ih u startu cim zucnu!
U bilo kojoj zemlji krenuvsi od Njemacke, pa nadalje, a kod nas ih jos i ismiju!!!
Previse su lobiji koji urgiraju za novac i zaradu jaki, oni uvijek zmrdaju zelene i eko grupe kako njima treba!!!
Kapu skidam za tvoje razmisljanje, i ja sam tu negdje solarno grijanje, bio gorivo, bio hrana, voda, svugdje na zemlji mir bez ratova, itd......
ali dok su ovakvi degenericni politicari na vlasti u puno puno zemalja, samo ce ostati ideali.
A sto je negdje 85 pjevao Corba? Necu biti vulgarna ali sjetit cete se, barem neki od vas, hoce!
Sad cu pretjerati ali sto mislite da je Busch umarsirao u Irak jer mu je stalo do toga da ih oslobodi Sadamovog rezima ili do neceg drugog?