liliput baci koju sliju kad stigneš, je ja sam radia vrata, malo ubodne pile, brusilice i boje i za tren dobiješ santorini zatvore bolje nego kupovne

henoh doli u prilogu dvi slije bismarckie, slažem se za brahee, čudesne su, čak nekad i ljepše ali isto bizi još nisam prežalia, morat će u neki unutrašnji vrt u staklu jednog dana...ima puno varijeteta kod brahea, ova jedna stvarno pari clara sa droopy listovima a sama tvrdoća list je iznimna na svima, baš kao lata šuškaju..jednostavno idealna palma za nas..
taj sabal kod vrata je već tu duže, kupljen u roje prije 7-8 godina, malo je isto dobia po repu od one zime ali se vraća odlično, on mi ga je prodao kao neki unknown porijeklo tako determinaciju tek čeka kad krene sa cvijetom i sjemenom...
ništa od navodnjavanja još, to su okitenske cijevi za špine po vrtu

ne da mi se zafrkavat sa theophrastijem, pokazao se svugdi kao jako loš phonix za moje područje, eventualno doć do kojeg golkoya..
sa travom lako, nema više gdje rast hehe, a čupa se na periode, nemam velikih problema zapravo...
gdje su bile bizi još iz tog doba stoji robeleni, rupicola, super silver, mauritiformis, yapa, yatay, sad još i dvi dacty, aloe bainesii.tako nešto će već preuzet

je uzea u Drnišu wagi čisto onako za bazu...butiagrusi od 2014 od soapa poklon, preživili bez frke 2015 tu sa -5, koplje išlo van na oba ali u proljeće ko da ništa nije bilo, zatim zimu 2017 sa -7 i ovu sa -6, u sve tri koplje van, u proljeće ko da ništa nije bilo..sad već postaju palme, prekrasna palma za nas i čak veća za 8b...
branimire u pravu si, i nadam se da bi to moglo bit to da razgrne malo okolne stvari hehe, oprosti za ono sjeme hemafrodita chamija spremio sam ali u selidbi negdje stavio, ubrzo se vraćam nadad se pri raspakiranju da ću ga pronaći..
icupi thanks

frane ti bi uvik samo nešto tamanila