Autor Tema: Prijedlozi, pitanja, komentari...  (Posjeta: 21711 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Savar

• Jubaea
  • *
  • Spol: Muški
    • Email
Odg: Prijedlozi, pitanja, komentari...
« Odgovori #270 u: Veljača 26, 2015, 09:04:03 prijepodne »
Ostao sam duzan odgovor glede pregleda posta prije objave. Greska je u zadnjoj verziji SMF 1.1.20 software-a koji koristi forum i problem da zaglavi prikaz se dogadja samo na Mozilla Firefox preglednicima. Testirao sam i s drugim preglednicima nisam imao problema.
 Greska je poznata od strane SMF tima i objavljen je fix za koji cu trebati editirati dijelove foruma i ubaciti ga. Ali moram uhvatiti vremena za to jer prije toga moram i neke druge radnje odraditi kako bi osigurao siguran nastavak rada foruma.

Offline Cikas

• Cocos nucifera
  • *
« Odgovori #271 u: Ožujak 06, 2015, 14:18:21 poslijepodne »
Otvorena je još jedna Parajubaea cocoides tema.
Kako već postoji starija tema, na koju se već pisalo, a članovi foruma postavljali slike. Bilo bi lijepo da se nova tema spoji sa starom. :thumb_up:

Tema 1.
http://palmapedia.com/index.php/topic,693.0.html

Tema 2.
http://palmapedia.com/index.php/topic,3778.0.html
« Zadnja izmjena: Ožujak 06, 2015, 14:18:55 poslijepodne od Cikas »

Offline Savar

• Jubaea
  • *
    • Email
« Odgovori #272 u: Ožujak 06, 2015, 14:31:49 poslijepodne »
Ja se izvinjavam, ali pretrazivajuci taj dio foruma 4 puta, nisam dobio da postoji tema i zato sam otvorio novu, u protivnom nebi. Pokusacu ih spojiti.

Offline sale

• Washingtonia
  • *
« Odgovori #273 u: Rujan 05, 2016, 08:25:15 prijepodne »
Na koji način se mogu sačuvati poslate privatne poruke? U sekciji "moje poruke" vidim samo primljene poruke ali ne i one koje sam ja poslao.

Offline akaranus

• Global Moderator
    • Mediterranean gardens and nature
« Odgovori #274 u: Rujan 05, 2016, 08:41:50 prijepodne »
imaš kvačicu spremi kopiju, ispod poruke
imagen
« Zadnja izmjena: Rujan 05, 2016, 12:24:47 poslijepodne od akaranus »

Offline sale

• Washingtonia
  • *
« Odgovori #275 u: Rujan 05, 2016, 11:21:09 prijepodne »
Hvala.

Offline trava

• Administrator
    • Email
« Odgovori #276 u: Travanj 06, 2018, 21:49:55 poslijepodne »
Nemam mogućnost odgovora na reportažu iz Lisbona kao ni na Slike iz Lisbona??
bvb

Offline Veruda

• Administrator
« Odgovori #277 u: Travanj 06, 2018, 23:13:06 poslijepodne »
Isprike! Kako tipkam preko mobitela slucajno sam pritisnuo opciju za zaključavanje teme...sada je opet uredu

Offline palmofan

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #278 u: Travanj 23, 2020, 16:28:51 poslijepodne »
Ne znam kako vam je promaknulo da je forum još uvijek na zimskom vremenu. :mrgreen: Možete li to kako popraviti? Čudi me da se nije automatski prebacilo.
USDA zone: 7a

Offline Savar

• Jubaea
  • *
    • Email
« Odgovori #279 u: Veljača 09, 2021, 12:43:18 poslijepodne »
Imam jedna prijedlog i pitanje za forumaše. Na YouTube postoje tisuće kanala koje se bave uzgojem od povrća i drugog bilja pa i do palmi i ostalih egzota, pa ako hoćete i samoniklog bilja. Zašto i mi ne bi pokrenuli jedna takav projekt koji bi sigurno privukao puno više ljudi i znanje svih vas predstavili i podijelili na takvoj platformi čije poveznice bi naravno bile i na samom forumu ali i dijeljeni na društvenim mrežama. Danas vjerujem gotovo svi imamo neke kamere, kao mobiteli, akcijske kamere, pa i one prave foto i video kamere. Zašto kroz vlastiti kanal ne bi objavljivali kada i tko ima vremena i želje. Naravno stručnost i kvalitetu materijala koji bi se objavljivao bi administratori ili najiskusniji s foruma radili recenziju prije svake objave. Kanal na YouTube bi se zvao Palmapedia.

Offline Xenon

• En Taro Adun
  • Global Moderator
« Odgovori #280 u: Veljača 09, 2021, 14:31:54 poslijepodne »
Mislim da je Henoh vec postavljao nesto na Youtube.

Predlog nije los, mozda treba osmisliti da li ce kanal biti tipa updates from my backyard ili tematski po biljkama, tipa ovako se sadi Trachycarpus, ovako se odrzava Sabal minor, ovako se proklijava Chamaerops. I drugo pitanje, engleski da se privuku stranci ili bi fokus i dalje bio na nasem podrucju?
USDA zone: 7b/8а
AHS heat zone: 6
Average temperature: 13.6°C
Annual precipitation: 722 mm

Offline Savar

• Jubaea
  • *
    • Email
« Odgovori #281 u: Veljača 10, 2021, 09:02:23 prijepodne »
Svakako da bi bila kombinacija i update-a i novih savjeta. Što se tiče razvrstavanja po temama, nisam primijetio da to postojeći kanali to pružaju, mislim da jednostavno sve treba biti zajedno jer bi s kanal svakako bavio onim što i forum: Forma YouTube kanala nisam čak ni siguran da podržava takove podjele. Moj prijedlog je svakako išao ponajviše u smjeru da to bude kanal sa savjetima, a ne tipa "pogledajte što kod mene u vrtu raste". Što se tiče Engleski ili jezici našeg područja mislim da treba biti na Engleskom, dali u govornom ili opisnom obliku, ovisno naravno o vještini objavljivača. Vidim da do sada nije bilo više komentara na ovaj prijedlog. Svakako administratori i moderatori trebaju dati svoje konačno mišljenje i stav.

Offline Henoh

• Administrator
« Odgovori #282 u: Veljača 10, 2021, 21:29:19 poslijepodne »
Ako je netko voljan održavati YouTube kanal, zašto ne. Treba vidjeti jesu li članovi zainteresirani za kreiranje videa. Koliko mogu vidjeti niti forum nema više onu nekadašnju dinamiku u objavama postova.
'Mediteran kakav je nekad bio'

Offline palmofan

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #283 u: Veljača 14, 2021, 18:40:09 poslijepodne »
Sviđa mi se ideja o Youtube kanalu. Svaki član bi mogao snimiti kratki filmić o svojim biljkama i onda bi netko od forumaša kojemu dobro ide engleski (na mene ne računajte, moj izgovor je koma :lol: ) mogao na engleskom komentirati koje biljke ima u vrtu, koliko su stare i koje su njihove karakteristike. Možda ne bi bilo loše ni da se otvori Instagram profil Palmapedije, tamo bi isto članovi mogli stavljati slike i videozapise svojih biljaka i svojih vrtova.
USDA zone: 7a