Autor Tema: SCALAROVA OAZA  (Posjeta: 39679 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Đontra Volta

• Phoenix
  • *
  • Spol: Muški
    • Email
Odg: SCALAROVA OAZA
« Odgovori #405 u: Srpnja 09, 2012, 20:14:38 poslijepodne »
uh koliko treba samo zaliti sve to jeste lepo al ima puno zezanja oko svega :thumb_up:

Nisam dugo navraćao, ali vidim da je sve buuujno... :thumb_up:
To što kažeš, treba zaljevati i zaljevati...a to je tako nekad teško

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #406 u: Srpnja 09, 2012, 20:19:31 poslijepodne »
Nisam dugo navraćao, ali vidim da je sve buuujno... :thumb_up:
To što kažeš, treba zaljevati i zaljevati...a to je tako nekad teško
pogotovu kad dodju komsije pa kazu'' pa je li se to jede ja kazem ne a oni pa sta ce ti onda kad se ne jede'' tesko stvarno :wink:
nije znanje znanje znati vec je znanje znanje dati

Offline vladimiro

• Phoenix
  • *
« Odgovori #407 u: Srpnja 09, 2012, 21:57:39 poslijepodne »
Scalar,bitno da se zeleni a trud jedino spašava ovakvu lepotu i zato nemoj da kukaš :mrgreen:
A što se tiče trave to nije ništa kod tebe,kod mene je sva izgorela od suše i zahvalan sam bogu što ne moram više da kosim onoliki prostor,to je prava napast sproleća i sad konačno uživam :sretan:

Moj Cikaš je poterao ,ne znam kako on izbacuje listove i koliko komada od jednom ali danas sam video 3 kao peteljke od par santimetara da tera pa će valjda biti nešto od mog cikaša jednog dana da izgleda bujan kao tvoj :thumb_up:

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #408 u: Srpnja 09, 2012, 22:17:47 poslijepodne »
Scalar,bitno da se zeleni a trud jedino spašava ovakvu lepotu i zato nemoj da kukaš :mrgreen:
A što se tiče trave to nije ništa kod tebe,kod mene je sva izgorela od suše i zahvalan sam bogu što ne moram više da kosim onoliki prostor,to je prava napast sproleća i sad konačno uživam :sretan:

Moj Cikaš je poterao ,ne znam kako on izbacuje listove i koliko komada od jednom ali danas sam video 3 kao peteljke od par santimetara da tera pa će valjda biti nešto od mog cikaša jednog dana da izgleda bujan kao tvoj :thumb_up:
e super vlado cikas poterao i moji oba kao da su se dogovorili otvaraju polako listove ,zavisi od velicine nekad 5,6,7.10 to samo oni znaju koliko ce biti listova kod starijih bude i po30 40 odjednom.

Offline vladimiro

• Phoenix
  • *
« Odgovori #409 u: Srpnja 09, 2012, 22:23:30 poslijepodne »
e super vlado cikas poterao i moji oba kao da su se dogovorili otvaraju polako listove ,zavisi od velicine nekad 5,6,7.10 to samo oni znaju koliko ce biti listova kod starijih bude i po30 40 odjednom.
Baš sam se danas prijatno iznenadio kad sam otišao da ga vidim,mesec dana kako je posađen,gajen u sobi,bojao sam se ovako jakog sunca i temperature ali ipak je koren ok kad je poterao :thumb_up:
Verovatno u subotu ću opet da ga vidim kako listovi napreduju,za sada su samo kao kod kivia kad pušta granu,onako kao mekana olovka :wink:

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #410 u: Srpnja 09, 2012, 22:25:27 poslijepodne »
Baš sam se danas prijatno iznenadio kad sam otišao da ga vidim,mesec dana kako je posađen,gajen u sobi,bojao sam se ovako jakog sunca i temperature ali ipak je koren ok kad je poterao :thumb_up:
Verovatno u subotu ću opet da ga vidim kako listovi napreduju,za sada su samo kao kod kivia kad pušta granu,onako kao mekana olovka :wink:
ne diraj ih dok su mali lomljivi su slikaj kad budes isao

Offline vladimiro

• Phoenix
  • *
« Odgovori #411 u: Srpnja 09, 2012, 22:29:20 poslijepodne »
ne diraj ih dok su mali lomljivi su slikaj kad budes isao
Slikaću kad odem,slab mi je aparat pa bolje da malo istera da se vidi nešto :thumb_up:

Offline trava

• Administrator
    • Email
« Odgovori #412 u: Srpnja 09, 2012, 22:55:33 poslijepodne »
Pa tu je nastala prava đungla,nemoš prepoznati vrt.Biće šatora na zimu.Stavi alarm na butie,jednu ću ti ukrasti.Što ti je ono veliko,listovi ko u banane?
bvb

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #413 u: Srpnja 10, 2012, 15:42:48 poslijepodne »
Pa tu je nastala prava đungla,nemoš prepoznati vrt.Biće šatora na zimu.Stavi alarm na butie,jednu ću ti ukrasti.Što ti je ono veliko,listovi ko u banane?
jel na ovo mislis to su nase domace banane ni -30 im nemoze nista sorta se zove oman :gy:

Uploaded with ImageShack.us bice satora jasta tesko meni eh pa nemoj da mi krades butie dodji lepo kod mene u goste pa cemo vaditi kad je beg bio cicija

Offline Veruda

• Administrator
« Odgovori #414 u: Srpnja 10, 2012, 16:57:40 poslijepodne »
Ide to, ide. A komšijama sslobodno reci da uzgajaš banane pa da pričekaju dogodine da ćeš ih počastit bananama. Idi do supermarketa kupi par snopova banana i zaljepi na basjoo. Da vidiš kako će zinuti  :lol:

Offline trava

• Administrator
    • Email
« Odgovori #415 u: Srpnja 10, 2012, 18:42:57 poslijepodne »
Pa znaš da se bolje primi kad se ukrade.Zgodan je taj oman,bude li sjemena na njemu?
bvb

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #416 u: Srpnja 10, 2012, 20:52:45 poslijepodne »
Ide to, ide. A komšijama sslobodno reci da uzgajaš banane pa da pričekaju dogodine da ćeš ih počastit bananama. Idi do supermarketa kupi par snopova banana i zaljepi na basjoo. Da vidiš kako će zinuti  :lol:
moracu tako da uradim veruda :lol:

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #417 u: Srpnja 10, 2012, 20:55:30 poslijepodne »
Pa znaš da se bolje primi kad se ukrade.Zgodan je taj oman,bude li sjemena na njemu?
prvi put posle 10 godina cveta evo sad sam slikao cvet valjda ce biti semena  :sun:

Uploaded with ImageShack.us inace je vrlo zdrava i lekovita biljka .

Offline Mate2008

• Brahea
  • *
    • Email
« Odgovori #418 u: Srpnja 10, 2012, 22:22:41 poslijepodne »
 :thumb_up:
Usda zone 9a

Offline trava

• Administrator
    • Email
« Odgovori #419 u: Srpnja 11, 2012, 01:35:26 prijepodne »
Znači i oman treba čekati ko palmu,imaš li što što će procvitati prije nego dobijem sivu mrenu?
bvb