Jako zanimljivo!
Kakvo cudo od kanarke, stvarno za ne poverovati. Da li si tretirao necim kad se tako oporavila od totalne defolijacije?
Ne, samo voda i gnojivo(jel' to slovo? - vestacko, kopleksno sa mikro-elementima)
Prva kanarka, koja je vec druga zima napolju, prosle zime je prakticno bila sa pasivnom(otkrio sam tek posle Nove godine (2010-2011) da je iskljuceno napakanje strujom ka nju), pa se obzirom na tog' isto tako obezlistila do tlu, ali ne bas kao ova - u pocetak ozujka videlo se neko zelenilo u centar rasta,
eto slike ot proslog proleca- cak mesec kasnije se uzpostavilo da je ipak ziva, nije bilo rasta).
Ti nisi prvi, koji je iznenadjen, ali Bog mi je svedok - sve je kako je pokazano)
Mozda ojasnjenje je u izuzetno "prirodno" drenirane zemlje - frakcija peska je oko i nad 70 posto kod mene, sto je mozda zaista vazno, kak sam procitao u mnogim mestima u vezi sa izdrzlivosti na mrazeve.
Naravno, ako bi to bilo stariju, sa stablom, mislim da nikako ne bi prezivela. Tako da Sabal i slicne, mislim nece imati nikakih problema kod mene. Jos u prolece posaditcu pola duzinu (5-6 brojeve, sad su 5-6 mesecne bebe sa po 2-3 lista) mcCurtain i Louisiana