0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Scalar kanarke su ti ko bombone ! Bravo !
Lepo Scalar,vidi se da su napredovale. Koliko sam uspeo da primetim po slikama,kada ih uporedim sa onim ranije,cini mi se da su i tvoje imale odlican napredak u avgustu i septembru?
Ma polako,ne treba jos nista, ima vremena. U svakom slucaju treba biti pripremljen,ali nece jos biti minusa koje bi mogle ugroziti palme
To da, pogotovo za onu kanarku iz Krasnodara,trachije,humilis... Za ovu drugu kanarku nemoj da brines za vlagu, posto ces je dogrevati, isusi se to veoma brzo. Sto budes aktivno stitio, nemas potrebe da pre zastite isusujes, natkrivas...
Super izgleda zastita, mogao si i manje zice da koristis pa da ti bude zastita jos blize uz palmu. Ali i ovako je savseno.
odlicno si ih upakovo scalar. kod mene jutros -1 i banani spalilo listove iducih dana isto -1C, ne diram nista sve stoji do nekih ozbiljnih minusa. imas ti dosta toga za upakirat,kanarke, trachy,cikasi.... drzim fige za blagu zimu.
Zaštita je ok.,ali za sada nije potrebna,jer to su nikakvi minusi za palme,kao prvo nisu to jako niske temp.do -8 ja ne diram Kanarku,a Trahije i do -12 tako da je ovo sada za njih mačji kašalj...Manje je bitno koliko je u minusu ,važnije je koliko taj minus traje...A za banane je to dovoljno da se ofure listovi ,one su ipak osjetljivije. Ja zaštitu planiram tamo za kraj 11. i poč.12. mj.ako ne bude potrebe prije...pozz. i sretno