SCALAR
Cocos nucifera
Spol: 
|
 |
« : Travanj 08, 2011, 19:40:34 » |
|
Danas sam resio da posetim izlozbu cveca bilo je stvarno svega najvise palmi bilo je kod tesije iz karlovca na kojoj sam se i ja ponovio sa jednim vecim humilisom prvi sleva na slici evo slika prvo sto me je iznenadilo na zeleznockoj stanici kad sam sisao sa voza to su bile kanarke u posudama pristojne velicine ali u malim posudama za njih neko se i toga setio mislio sam da sam negde u splitu ili baru a ima ih i u holu zel stanice ima trahija. robusti humilisa kanarki evo pogledajte  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nije znanje znanje znati vec je znanje znanje dati
|
|
|
|
|
|
|
issac
Brahea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : Travanj 08, 2011, 19:51:27 » |
|
oprosti sto ovako upadam scalar, ali da li si rekao da je ovaj gospodin s palmama iz karlovca? jer ja idem redovito u ka, pa si me jako zainteresirao ;)) posto su robuste (ako nije neumjesno)
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 08, 2011, 19:52:20 issac »
|
Evidentirano
|
|
|
|
SCALAR
Cocos nucifera
Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Travanj 08, 2011, 19:51:53 » |
|
jos  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us eto to je to i moj kuplje humilis  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Veruda
|
 |
« Odgovor #5 : Travanj 08, 2011, 20:31:44 » |
|
Odlican ti humilis (mora odmah u zemlju), ima tu dobrih palmi...robuste su zanimljive onako nepodjeljenih listova  PS. issac, mislim da to nije taj karlovac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
SCALAR
Cocos nucifera
Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Travanj 08, 2011, 21:48:54 » |
|
sutra ga sadim napolje veruda to je sremski karlovac robuste su od 1000din do 2500din naj veca.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Yonex
|
 |
« Odgovor #7 : Travanj 08, 2011, 21:51:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BΔΞ
|
|
|
issac
Brahea
Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Travanj 09, 2011, 20:15:08 » |
|
da, ipak sam bio u krivu ;/ mozda nebi bilo lose, da i tak nesto bude kod nas, pa da dode i taj covjek sa ljepim palmama ;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Yonex
|
 |
« Odgovor #9 : Travanj 09, 2011, 20:18:23 » |
|
Kod vas je to vec dosta razvijeno, nemate vi frke.Ovde kod nas je taj covek najbolji, svi kazu... Odnos cena-kvalitet je skroz na nivou.  Jednom clanu sa SB su trachy-ji od tog coveka preziveli bez ikakve zastite napolju sto govori da su palme gajene bez ikakvih hormona vec onako kako treba, prirodno... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BΔΞ
|
|
|
SCALAR
Cocos nucifera
Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : Travanj 09, 2011, 20:27:58 » |
|
tacno je yonex razgovarao sam sa covekom zimi sve palme drzi na temp od 2-5 veoma su dobre i zdrave i prirodno rastu a veoma je povoljan sa cenama i voli to sto radi ne kluka ih da sto pre porastu .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Yucca
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : Travanj 12, 2011, 15:05:45 » |
|
Pricao sam i ja sa ovim cikom. Dobar lik. Kaze da uzgaja od svog sjemena i sjemena iz Black Hills (CG) sto je dobro- palme su prlagodjene nasim klimatskim uvjetima za razliku od boostovanih ITA, Spanskih i Holandskih uvoza...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
SCALAR
Cocos nucifera
Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : Travanj 12, 2011, 15:12:27 » |
|
jeste yuka tako je i ja sam sa njim [pricao dva sata sve prirodno raste i ne drzi palme zimi na nekom grejanju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|