Pozdrav drustvo!
Vidim da se zahuktava tema o zimskoj zastiti,kako vidim kod nekih je vec dosta toga spremno.
Sto se grejnih kablova tice,da ne bi bilo zabune,nisu me kostali 300e. Verovatno je Scalar tako shvatio,jer sam u ranijim postovima spomenuo da me je kostalo oko 160e. Posto sam uzeo dva komleta (za robustu I za kanarku) verovatno je mislio da je cena po komadu,al u pitanju je ukupno - 80e jedan komlet I 80e drugi.
Sam grejni kabal kosta oko 35e. Duzine je 10m sto bi Palmarku odgovaralo - manji ne bi bio dovoljan. Jacine je 200w(20w po metru),sto nije puno,dosta je ekonomicnije u odnosu na grejalicu.Kaci se na zaseban termostat,moze biti bilo kakav,odnosno koji bi mogao da odrzava zeljenu temp. Ja sam uzeo nesto skuplje (malo kvalitetnije) termostate,al ponavljam,mogu da idu cak I improvizovani, "home made" proizvodnje.
Kablovi dosta dobro greju,kad nisam imao problema sa robustom na -20 u dvoristu,smatram da bi svakom drugom dobro odradili posao.
Firma koja ih prodaje zove se "bimid" iz Beograda. Salju brzom postom po celoj Srbiji,a za inostranstvo stvarno ne znam. Imaju I sajt na netu,a ako neko zeli detaljnije informacije,slobodno nek pita na pp.
Ej Scalar,koliko ja vidim,kod tebe nema zime alo kvalitetnije) termostate,al ponavljam,mogu da idu cak I improvizovani, "home made" proizvodnje.
Kablovi dosta dobro greju,kad nisam imao problema sa robustom na -20 u dvoristu,smatram da bi svakom drugom dobro odradili posao.
Firma koja ih prodaje zove se "bimid" iz Beograda. Salju brzom postom po celoj Srbiji,a za inostranstvo stvarno ne znam. Imaju I sajt na netu,a ako neko zeli detaljnije informacije,slobodno nek pita na pp.
Ej Scalar,koliko ja vidim,kod tebe nema zime