hehe aj da bar za nešto služi, znam dosta ljudi koji se bore sa starijom generacijom, u mene je bilo tipa ili me pusti me da sadim šta oću ili idem na drugo mjesto tražit zemlju za kuću i tako je sve riješeno u startu, i puno je prigovora bilo u početku sa svih strana tipa šta će ti to, e sad si pretjera :), jer od cijele moje vizije se vidia samo fanatizam upitnog ishoda :), teško je nekome prenijeti sve ove godine studiranja i gledanja biljaka i prizora i kako to može izgledati jednog dana i u nas, nekako ta starija generacija valjda je rasla u drugom dobu kad je bilo bitno da ono šta raste mora davati plod da imaš šta jest a nama danas je bitnija atmosfera i ambijent življenja...
nema puno zapravo ima 600m2 za kućom površine 100, kućicom od 10 i kavezom od 20m2 i 40m2 parkinga, ali uspije se po svakom kantunu nešto ubost, imam i prilaznog puta 30metara sad će tamo ić čempresi uzduž a na samom ulazu su posađene male žumare i robuste i tako....
u biti bitno je samo badat na sve strane :)
Henoh 4 su sad već zvijerke, još koja godina i krenit će i cvijet, njima je najvažnija ta priprema kod sadnje stavit dosta gnjoja i željeza i on kad krene brige oko njega su završile, pazi bila je tu zima 2012 sa 10-15 dana snijega na njima i -4 više puta, nikad znakovi neke veće traume