Da, da dobra ruka,
to je istina, u dobroj ruci sve raste, a jos kap SUPERTRIHIVA!!!!
MMMMMM ono sto jadna biljkica naraste u 4 godine, ove drogirane u 1!

Jesam zla, prema svom zemljaku, ali malo sale nikada ne fali!!!

Evo moram vam priznat, uzasni sam protivnik svih tih mogucih dopinga, ali evo previse sam radoznala i danas sam narucila bocicu Supertrihiva, onima kojima nije poznato
to su navodno hormoni(Auxin i Pythohormon) i nekakvi vitamini odnosno najvise je navodno B1 koje biljkama i naravno palmama stvaraju jako korijenje i u 1 prirodnu godinu daje rast od 3-4 godine!!!
To su navodi nekih koji su probali!!! Da li su istinit neznam dok sljedecih mjeseci ne uvidim sama.
Moja je sestra odnjela u Australiju jednu granu nama jako drage masline, nisu joj dali da odnese cijelu stabiljku, i na svom institutu napravila je slicnu smjesu pitohormona, umocila je u tu supstancu, za tjedan dana je izbacila korijnje, i uhvatila se rast.
Nakon toga su isprobavali taj "original" Supertrihiv i navodno je na palmama i nekim citrusima doslo do "monstruoznog razvoja korijenja" i nakon 1-2 mjeseca ovisi o biljkama do naglog rasta bez ikakvih ostecenja ili nekih znakova slabosti!!!
Njoj vjerujem, i zato sam od svoje jadne radoznalosti narucila bocicu, iako sam veliki protivnik i zelim sama testirati, uzet cu dvije iste palmice koje nadem za eksperiment, jedan limun i maslinu i riskirat ih polit njime pa kad stigne otvorit cu ekstra post, da vidimo dali je to stvarno tako!!!!