Jedno pitanje koje je indirektno vezano za palme: koliko su se ti grejni kablovi reflektovali u racunu za struju?
Kao prvo, nisam primetio nikakvo povecanje struje za decembar

Sto se potrosnje kablova tice,to je jedan od najmanjih potrosaca koji u sebi poseduje grejac.
Snage je svega 20w po metru,a duzine je 10 metara,sto znaci da je ukupne snage 200w.Posto posedujem dva komada,onda to dodje 400w.Posto velikom brzinom greju,brzo dodju do tog stepena kada se preko termostata gase,tako da im rad nije intenzivan,vec periodican.
Otprilike je ekvivalentno potrosnji cetiri redovne klasicne sijalice koje se takodje koriste da ne gore sve vreme....
Mogao sam ja da ubacim i neku grejalicu,ili neki drugi izvor toplote,ali nisam hteo,tragao sam za necim daleko ekonomicnijim,a bas je u tome i fora,da za sto manji utrosak energije dobijes zadovoljavajuci nivo toplote

Jeste da me je kostalo,ali itekako se isplati, posle samo jedne sezone moze da se otplati kompletna oprema

Uh,koliko sam se samo namucio da dodjem do toga,ali sad je sve ok,pa ko zna mozda ce nekom i od vas dobro doci,pa tu sam na raspolaganju da vas uputim