Evo i mene posle jedne krace pauze

Pratio sam desavanja na forumu koliko sam mogao, ali zbog posla nisam stigao da budem toliko aktivan.
Za pocetak da malo izreferisem situaciju oko robuste...
Ona je dobro, izgleda zdravo, povratila joj se lepa i prava boja, nema nikakvih znakova trulezi nii bilo sta slicno tome. Medjutim postoji drugi problem, koji ni sam nisam shvatio zasto je to tako... Raste solidnom brzinom, pogotovo ako se uzme u obzir da je ceo april bio hladan i kisovit. Izbacila je ove godine vec 7,8 novih listova, ali su sa izrazito kratkim petiolama i jako su meki, vetar ih vrlo lako savija i lomi... Izgleda "ruznjikavo" sa takvim listovima, ali videcemo kroz nekih mesec dana kako ce biti. Moja neka pretpostavka je da se ipak negde usunjala malo hladnoca (a ne znam kako

) i da zbog toga izbacuje ove po malo falicne listove. Ipak je bila ekstremna zima, pa je verovatno to glavni razlog za ovakav slucaj... Jos jedna stvar koja mi nije jasna je to da sem na gornjm delovima listova (koje nisam grejao) nigde nije bilo nikako ama bas ni trunka znakova smrzavanja, promena boje na starim petiolama ili tome sl...
No sta je, tu je, idemo dalje, ove godine ce ici bas ozbiljna zastita, hocu da propuste svedem na sam minimum.
Evo i koja fotka, a spremio sam i kraci video, stavljam i njega, samo da ga upload-ujem