Svaka cast narode,
Xenon - to je najveci problem ovde, Juli i Avgust su vreme kada ovde zaista SVE umire, a onda je potrebno 4 meseca da se oporavi ili primi novo, te imamo 4 meseca kad sve lepo deluje i tera i opet nanovo, ali sve to mnogo drasticnije nego kako smo mi navikli u nasim krajevima. Ono sto je velika boljka Dubaija i ono sa cime se mi pejzazisti pokusavamo izboriti je neprofesionalna radna snaga, cak smo pokrenuli i udruzenje arhitekata pejzazne arhitekture, pa videcemo da li ce to uneti malo pameti u "redove". Ali za sada se sve javne povrsine, na naredbu komunalnog, navodnjavaju u 12 u podne cele godine - cak i na 52'C - tako da svi mi ovde znamo da ne mora da bude tako strasno leti, ali moraju se ljudi prvo edukovati - ja sam imala ovde prelepu basticu bas u leto - samo zato sto sam joj posvetila malo paznje - znaci - moze.
Slike mogu da saljem ali ne znam koliko to vas zanima, naime, moja firma se bavi prodajom sinteticke trave, a ja sam tu za dizajn i sadnju svega sto nije trava, tako da ima puno slika koje fenomenalno izgledaju ali nemojte se prevariti - trava je stigla iz SAD u rolni - hahahahaha