0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Postoji li opasnost od truljenja kad ih tako smotas?
ne razumem o kakvom truljenju pricas preko njih ide konstrukcija I zastita I uvek su u suvom Super su Ti,samo mislim da si uranio sa tim vezanjem ima jos vremena pa uzivaj u njima ,ja svojeg ne stitim do kraja 11.mjeseca,ne zurite sa zastitom u pravilu bude vise stete nego koristi. Mislim da ako ih sad vec stitim bolje da se i ne sade u zemlju,pa ne isplati se gledati u zastitu 6-7 mjeseci.
Citat: SCALAR - Listopada 07, 2013, 19:12:34 poslijepodnene razumem o kakvom truljenju pricas preko njih ide konstrukcija I zastita I uvek su u suvom Super su Ti,samo mislim da si uranio sa tim vezanjem ima jos vremena pa uzivaj u njima ,ja svojeg ne stitim do kraja 11.mjeseca,ne zurite sa zastitom u pravilu bude vise stete nego koristi. icupi nisam ih nista zasticivao nego 4-5 dana je padala hladna kisa te sam ih samo prekrio da zastitim od kise a posle je bilo dva jutra mraz te sam ih tad pokrio pa je tako ostalo sa skupljenim listovima
ne razumem o kakvom truljenju pricas preko njih ide konstrukcija I zastita I uvek su u suvom Super su Ti,samo mislim da si uranio sa tim vezanjem ima jos vremena pa uzivaj u njima ,ja svojeg ne stitim do kraja 11.mjeseca,ne zurite sa zastitom u pravilu bude vise stete nego koristi.
Ma nema zime njima u takvoj zastiti Scalar
SVAKA CAST SCALAR!!!! Perfektni su! A jeli ziva ona dacty ?