Eh, sada sta da kazem za temepraturu nece padati ispod 0 i mislim da bi mogla biti minimalna 3-4 stupnja.Prosle godine su mi bile biljke na spartu a nisam imala prozore nego pokovani bili lamprejom a jedan sa najlonom i imala sam jedan prozor sa staklima.Prostor je oko 100 kvadrata.dole u prizmelju ce se grijati pa racunam da ce i gore biti toplije.Imam vodu gore, posude sa vodom koja stoji tako da ne zaljevam odmah i vodovodnih cijevi.Gore sam stavila i bogumiliju, citruse sve, abutilone, kalistemon ne znam ni sam sta ima, ima svega.Mnei nije potrebno da mi zimi raste neka miruje.Evo je na terasi i i dalje pusta nove listove.Prosle zime sam je drzala u dnevnom boravku ali mi je izgledala grozno, opali listovi jedva je docekala i proljece.Neka sila me vukla da je izvadim iz saksije i kada sam vidjela korijen kada nisma pala u nesvijest.Korijen poceo truliti sve po crnilo i jedva sam je spasila i to onaj mali korijencic koji se pretvorio u cudo pa kada je poceo rasti evo je velika i havla bogu da sam je spasila.