Meni ne bas
Vedrane, pogledaj Istramet, i oni jako navijaju. Nisu mi simpaticni jer ako se njihove zelje obistine, bit cu jaaako zalostan. 
Ma odlični su mi u kontekstu na koji način prate aktualne i buduće meteo prilike. Ljudi se mole svim mogućim i nemogućim svecima, piju apaurine i normabele, noću stražare kraj lampe ulične rasvjete u nadi da će vidjeti pahulju ili dvije.. Evo ovaj mi je odličan:
"Vjerujem u Snjegovića, Sniga svemogućega, Stvoritelja sniga i leda, svega ledenoga i zaleđenoga. I u jednoga Gospodina Pahulja, jedinorođenoga Snjegovića, Rođenog od Sniga, leda od leda, pravog Sniga od pravog Sniga. Rođena, ne stvorena, istobitna s Ledom, po kome je sve zaleđeno. Koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja padao s nebesa. I utjelovio se po Duhu Burnom od Snježne Kraljice i postao snigom. Otopio se također za nas, pod Poncijem Saharom mučen i otopljen. I uskrsnuo treći dan, po Svetom Pismu. I uzašao na nebo, sjedi s desne Snjegovicu. I opet će doći u slavi suditi Sahari i Azoruši, i njegovu kraljevstvu neće biti kraja. I u Duha Snježnoga, Gospodina i snjegotvorca; koji silazi od Sniga i Leda. Koji se s Snigom i Ledom skupa časti i zajedno slavi; koji je govorio po modelima.I iščekujem uskrsnuće sniga. I život budućeg ledenog doba (vijeka).Amen"
Šta reći..