.sve je za divno cudo ok, manje više..humilisu manjem ništa, ni nakašljo se nije sa pasivnom. neki trahiji, veliki su ok, manji (ovisno o poziciji) su ostali bez lišca a poneki i bez koplja... obicna kanarka, sa pasivnom je u vrlo lošem stanju, al vidjet cemo hoce li se izvuc, a moje cudo je jedan sasvim mali trahi koji je tek poceo djelit listove, bio posađen i zaboravljen blizu kanarke..NIKAKO nije šticen, možda koji list od oraha i kasnije snijeg...e, gledam ja, šta se ono zeleni, a frajer em što podjeljenom listu nije APSOLUTNO ništa, zelen ko usred ljeta..i još je potjero novi...e sad ti reci..a druga dva..na 4 metra od njega bez skalpa ostali, sa zaštitom..do godine ih UOPCE necu štititi,...možda samo dva ova najveca...juke su isto dobro, dobili po vanjskom lišcu, unutrašnjost ok (kod aloifolia) a ove druge malko povaljo snijeg, al niš staršno. Opuncije, superiška, nisu se ni previše zgužvale. Tako da sam sve u svemu jako zadovoljna. Kanarki ide šišanje i molitva, ovo sve ostalo uz malo fungicida, trebalo bi bit ok.