Ma ko ce vise znati sta oni prognoziraju-svaki dan kad pogledam prognozu uvek je nesto drugacije nego prethodnog dana!
Najbolja prognoza koju sam ikad procitao bila je od Koljcickog i on je bukvalno uspeo da predvidi celu 2006.godinu

bez greske!
Secam se kad sam krajem 2005. procitao kako ce 2006. biti topla,i kako se miholjsko leto ocekuje sve do polovine decembra! U tom trenutku sam pomislio da su to budalastine,jer je covek napisao kako ce mnogi biti jako iznenadjeni toplim novembrom!
Tako je i bilo-u oktobru smo imali +30C nekoliko dana,a u novembru mnogo dana sa +20C i vise...Cak je i u decembru bilo +20C...Prvi mraz i udar zime se desio tek oko 20. decembra,bas kako je on i rekao(izuzev kratkotrajnog zahladjenja pocetkom proslog novembra,kad se jednom spustilo na -3C i poceo provejavati sneg,sve ostalo je pogodio)!
Za razliku od njega,ovi strucnjaci sad kazu da ce januar biti prosecan,pa ce za mesec dana reci da ce biti hladan,pa za 2 meseca da ce biti topao...Nemaju oni pojma,sve mi se cini!
Najbolje da mi gledamo samo za sutrasnji dan,sta god da se desi 24h je dovoljno da se reaguje!!!