Ahmet, je li ja to naslujem da ćeš u skoroj budućnosti i ti negdje izložiti svoje ulje 
Svakako ću gledati posjetiti izložbu o maslini i maslinovom ulju.
Ljudi moji, jutros u 3.20 AM doćero ja, umoran i neispavan, iz uljare na Krku 10 litara mog ulja. Ubrali smo 91 kg zdravih maslina i od toga smo Fata i ja dobili 10 l ulja najboljeg ulja na svijetu.

Tamno zeleno, pikantno... sve onako kako ja volim. S jedne masline posađene prije 10 godina i 5-6 njih starih cca 7-8 godina te 20-tak stabala starih 3-6 godina ubrali smo 91 kg. Od toga je dobijeno 10 litara ulja što znači da je randman oko 11%. Za prvo moje ulje - ja zadovoljan.
Randman bi vjerojatno bio veći da sam imao maslina dovoljno za jednu polovicu "seanse" mješalice u uljari kojoj je kapacitet 250 kg maslina x 2 i da sam brao 2-3 tjedna kasnije. Ovako, moje su se masline morale kombinirati s maslinama još jednog lokalnog maslinara s Krka. Kako su krčke masline naprednije od mojih brdskih maslina, htio sam izbjeći to da se moje masline miješaju s nekim maslinama koje su već premašile najpovoljniji trenutak za branje. Ovako smo ja i taj drugi maslinar dobili nešto manje ulja, ali je zato vrhunsko.
Osjećam se kao ponosan roditelj.