moji na Solti isto jako kasne ove godine. prosle godine su vec u 10. bili zuti. Postoji takozvano zimsko gnojivo kojim se mediteranske biljke gnoje u ovo vrijeme. Meni su moji zagrebacki limuni prosle godine bili u negrijanom zatvorenom hodniku pored staklenog zida koji gleda na jug. Imali su maksimalno svijetla cijeli dan, medutim svi su izgubili lisce, a jedan se potpuno osusio. MIslim da je, iako negrijan, hodnik ipak bio pretopao za limun, jer je temperatura bila oko 20 stupnjeva, a zimi limun miruje, pa mu visoka temperatura ustvari smeta, jer on misli da treba pocet s vegetacijom, a za to nije vrijeme, jer je suncevog svjetla ipak premalo. Ove godine cu ih staviti u negrijanu sobu na temperaturu, po mogucnosti nizu od 15ak stupnjeva. MIslim da njima cak ni blazi minusi, ne smetaju koliko im smeta previsoka temperatura, ali vidjeti cemo kako ce proci ovu zimu, pa cu biti pametniji. Isto tako ih treba malo odmaknuti od poda. Specijalac je specijalac za prezimljavanje limuna. njemu svi prezime bez problema. Ne znam da li on icim gnoji prije zime.