Kako sam preskočio uvodnu riječ predstavljanja članova, ispravak slijedi ovdje.
Zovem se Ivan kako mi i nickname govori i trenutno brojim 27 ljeta. Imam obiteljsku kuću u Daruvaru, ali sam od svoje 14 godine uglavnom odsutan. Trenutno ovdje provodim malo više vremena jer sam ostao bez posla. Biljke su mi u jednom dijelu uža profesija, a u drugom dijelu hobi. Početak moga kolekcionarstva počinje negdje sa 17 godina kada od jednog profesora dobijam na poklon klijanac Gleditsia triacanthos-a. U glavnom u tom mladom razdoblju i zanesenom pogledu na biljni svijet hrast lužnjak mi je bio pojam. No s vremenom kako slijedi školovanje, kako se svijest i razum razvijaju proširuju mi se i horizonti shvaćanja biljnoga svijeta.
Nemam mnogo biljaka koje ovaj forum obuhvaća, niti sa svojim iskustvom i školom mogu mnogo toga doprinijeti, jer sam tijekom školovanja sasvim druge biljne rodove proučavao, ali sa vremenom će se i ta stvar promijeniti.
Otvoren sam za svaki vid komunikacije, za razmjenu biljnog ili sjemenskog materijala. U narednih par postova predstavljam veći dio moga društva u Daruvaru.
To be continue...