Pozdrav decki, bez panike molim,

@hobo, dobro dobro, samo decke pozdravlja, a mene si kulturno preskocio!

@scalar, kuzim te finte s kalemljenjem, moj nono je umro u 96 i kalemio je cijeli svoj zivot, svasta od maslina do vocaka, puno sam toga kod njega vidjela, ali NISTA NAUCILA!

Pratila sam samo vasu diskusiju oko toga, i zato sam vas sve skupa onda pitala, sto ja imam onda u vrtu? Jer moje osobno iskustvo, je definitivno pokazalo nesto drugo, moguce
da je i slucajnost, zato sam zeljela od vas faca koji se u to kuzite dobit neki kvalitetni odgovor!
Kao sto sam jucer napomenula, mama je kad ih jede stavljala kospice u zemlju, i narasle su, velike zdrave biljke, stabla, ZDRAVA, radaju kao LUDE, vocke su ko za IZLOZBU,
nisu ni kvrgave, nema ni crva, nikada ih nisam ni spricala osim prosle godine otopinom koprive, gnojene samo koprivom, lani....grane budu krcate vockama, koje stvarno fenomenalno
izgledaju, i ukus je strava...inace bi odavno bile napravile mjesta, palmama u vrt.....nisam bas ljubitelj vocki u vrtu....ali odusevile su me radanjem i okusom, i nisu kuci u vrtu, nego u firmi,
pa sam rekla ajde neka ih!
Poanta je u tome, sto ja to onda imam, jeli to slucajnost, ili se ipak ne mora sve zivo i mrtvo kalemiti? Moram procackat mislim cak imam negdje i slike!
Nektarine (su bile Grcke), marelica (je bila cak i iz Srbije, pisalo na pakovanjau), a breskve su (iz Spanije)....cisto za info!
Pozdrav svima!