@ pozdrav ivice tvoji limuni su jednostavno fenomenali, uopce nije bitno sto su u vazu, predivno izgledaju s plodovima
nesto slicne takve isto 2 ima moja teta, ali me nisu toliko odusevili jer zivi blizu mora pa mi to onda nije bilo tak nesto!
Koje je sorte to nikada necemo saznat, osim ako netko stvarno nije dobar toliko sa citrusima da odgonetne,
nonica ciji je limun je blizu 90 mislim, i kad je vidila da sam slikala limun, pola sata mi je pricala o svemu, ali o njemu nazalost
nezna nista? Cak se ne sjeca ni kada je posaden, ali zato znam da ima diabetis, da je dva puta operirala kuk,
da su ona i muz sami, da su joj susjedi odvratni i da ga muz podsisa jer su se susjedi zalili da im pravi hlad, i smece,
da je zbog njega cak skoro isla i na sud......

itd....e a kad je jos izasla susjeda s kojom je skoro
zavrsila na sudu i pocela "urlat" da sta mi Njemci mislimo da se svagdje mozemo parkirat uredno, sam joj pozelila "dobar dan"
oprostila se od none, i otisla u obliznju cvjecaru kupit cvijece!
@ limun se sjece kad god susjeda poludi, vidite na slici one bijele stupice, njih nesmije prijeci, jer se ta ludakinja odmah prijeti sudom
zato ga valjda ti jadni starci tako kresu, i ima puno novih grana
@ dundo ovaj tvoj mrav ce me izludit, svako toliko pomislim da mi je usa u monitor, jer imala sam tako jednog malog pauka koji je zivio
jedno 2 tjedna u mom monitoru, i ti me uvijek uplasis sa tvojim avatarom