Autor Tema: Palma "weitichia"?  (Posjeta: 6485 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pivi

• Administrator
  • Spol: Muški
Odg: Palma "weitichia"?
« Odgovori #15 u: Srpnja 04, 2008, 10:23:02 prijepodne »
Po meni imaju ono sto cujem od vas lijep izbor palmi, to im je kao kompliment, a one cijene koje je akaranus pisao kada je kupovao svoje su meni "osobno" bile ok odnosno, humane za nase uslove u Hrvatskoj.
To sto su oni sada podigli cijene, kako Veruda kaze njihovo je pravo, ostaju nam dvije mogucnosti kupiti ili ostaviti, to je zakon trzista.
Gledano od strane kupca to je bezobrazluk. Bar gledano od moje strane.
Jer podignut cijenu nećega sa 400 kn, na 680 me navodi razmišljati pa ljudi kolike su vama marže?
Ako su oni već ostvarivali profit sa cijenom od 400 kn, a vjerojatno je marža već tu bila sigurno preko 100%, znaći sad je marža po jednoj palmi preko 200%.
Ovdje uopće nije poanta u sticanju profita...pa naravno da stjeću profit, neće davat u milostinju palme.
Ovdje se radi o tome da je bezobrazno okretat ovolike marže.

Doslo je ljeto potraznja je veca, palme i npr. velike stare ulike su nekima sto smo i mi svi odavno zakljucili pomodarstvo, i cijene lagano ali sigurno rastu.
Apsolutno se nebi složio sa tobom da su palme pomodarstvo.
Nisu bile pomodarstvo prije 80-90 godina kad su ih masovno sadili po javnim površinama na visu, prije 70 godina kad su ih sa visa nosili po cijeloj jadranskoj obali i sadili po rivama (split...) a danas su pomodarstvo? Neka netko za 4 godine dođe u moj vrt i pita me: Pivi ti si miljunaš, pa koliko si samo tisuća eura dao za sve ove palme...
Je da...

E da, prodajem sadnice svih vrsta palmi. Komad 300 kn. Pa ko voli nek izvoli. Palme su pomodarstvo, a ovo vam je nemoguće nabavit u hr pa eto cijena je mala.
 :rofl:
« Zadnja izmjena: Srpnja 04, 2008, 10:35:32 prijepodne od Pivi »

Offline akaranus

• Global Moderator
    • Mediterranean gardens and nature
« Odgovori #16 u: Srpnja 04, 2008, 10:45:23 prijepodne »
Pivi kao osoba iz odbora moram ti reć da prvo moramo na sastanku dogovorit cijene :icon_lol:

Offline Pivi

• Administrator
« Odgovori #17 u: Srpnja 04, 2008, 10:50:09 prijepodne »
kakve cijene. ovo je na crno.
Šta želite da vam još i pdv na ovo opalim?

:rofl:

Offline franceska

• Jubaea
  • *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #18 u: Srpnja 04, 2008, 14:09:06 poslijepodne »
@Veruda rasadnik je onaj ispod Aerodroma u Sikice, pa pored skole preko raskrsca ravno i onda nakon jedno 300 400 m lijevo imas
             jedan maleni znak gdje pise VIVAIO.

@PIVI ma imas pravo deru s cijenama i ovdje i kod nas, ista prica svagdje, zato sto na trzistu ima trahy i kentia i to je sve. STOJI
         a ...bemu misa ali imamo kapitalizam, i to je tako, mozemo se samo zivcirat, kupit ili ostavit, ili imam prijedlog DEMONSTRACIJE
          :os031_smile_ban: :os031_smile_spam: :bud:

@Akaranus nemoze to tako nadzorni je 7 ljudi, mora se to birati, nema tu zemljaci itd

@Pivi  ma ti si prejeftin, daj navrni jos malo sve sto je skupo misle ljudi uvijek posebno dobro, jos koji dan kad padnu DAX i CROBEX
         izlazimo na burzu, tako da za pola godine kad opet krenu, kupujemo brod kakvu jahtu!

@Pomodarstvo= krivo sam se izrazila, pisem pa telefoniram pa malo radim, i tako dode do toga.
                      Nisam mislila da su palme i ulike pomodarstvo, nama nisu, ali su nekim "facama" koji ih kupuju samo zato sto su sada in!
                      A pojma nemaju da im treba vode, a koliko su izdrzljive to je za njih stran pojam!
                      To sam mislila :wink:
« Zadnja izmjena: Srpnja 04, 2008, 17:51:03 poslijepodne od Veruda »

Offline serdo

• Washingtonia
  • *
« Odgovori #19 u: Srpnja 04, 2008, 19:43:51 poslijepodne »
nema smisla demonstrirati, milsit će ljudi da čekamo autobus :rofl:

Offline Pivi

• Administrator
« Odgovori #20 u: Srpnja 04, 2008, 23:12:38 poslijepodne »
Frane, šta ti ovo veruda ispravlja tekstove  :rofl:

.....

@Pomodarstvo= krivo sam se izrazila, pisem pa telefoniram pa malo radim, i tako dode do toga.
                      Nisam mislila da su palme i ulike pomodarstvo, nama nisu, ali su nekim "facama" koji ih kupuju samo zato sto su sada in!
                      A pojma nemaju da im treba vode, a koliko su izdrzljive to je za njih stran pojam!
                      To sam mislila :wink:

« Zadnja izmjena: Jučer u 18:51:03 Veruda »

Offline Veruda

• Administrator
« Odgovori #21 u: Srpnja 05, 2008, 14:17:45 poslijepodne »
Zna Frane dobro šta sam joj ispravio tj. izbrisao i nema veze sa ovim citatom...

Offline Pivi

• Administrator
« Odgovori #22 u: Srpnja 05, 2008, 22:25:05 poslijepodne »
dobro dobro..nema potrebe za formalnošću odma.
To vi nadopunjujete jedan drugoga  :rofl: